90 %-os utazási kedvezményem van jár mellém a kísérőnek is kedvezmény?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Félárva vagyok, és azt értem, hogy nekem milyen kedvezményeim vannak, miket kell utazásnál lepecsételtetnem azon a bizonyos papíron, de a kérdésem az, hogy egy kísérőt vihetek magammal aki szintén 90 %-os utazási kedvezményt kap, csak azért mert a kísérőm?
2011. ápr. 13. 12:13
1/12 anonim válasza:
Nem. Kisérő sérült embereknek jár, te árva vagy, nem nyomorék.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2011. ápr. 13. 12:21
3/12 anonim válasza:
De ha megvan neki a 90%-os kedvezmény akkor tök mindegy mi kínja van lehet vele kísérő nem??
4/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is erre gondoltam mikor feltettem ide a kérdést...
2011. ápr. 13. 12:22
6/12 anonim válasza:
Hogyne lehetne vele kísérő, csak a kísérőnek nem jár 90% hacsak más ok maitt nem kap.
90%-kal utazó kísérő a mozgássérülteknek és a vakoknak van, mert nekik a közlekedéshez szükégük van kísérőre. Neked árvaként nem...
7/12 anonim válasza:
Mivel ez egy más fajta kedvezmény (eleve csak korlátozott számban használható, pecsételős), így nem jár. Amire jár, az a MÁK-os kártya.
8/12 anonim válasza:
Mondom, hogy jár, ismerősömnek asztma miatt volt, és együtt mentünk valahova és nekem is ugyan úgy 90% levolt számítva a jegyárból
9/12 anonim válasza:
Nekem is asztma miatt van MÁK kártyám és jár a 90% a kísérőnek is,de azért mert akármikor lehet valami olyan gondom.Egy árvának nem lehet olyan baja hogy befullad vagy valami így az ő kísérője nem mehet kedvezményesen.
10/12 anonim válasza:
Értsétek már meg az árvák NEM MÁK kártyát kapnak hanem pecsételős kedvezménypapírt.
Azzal NEM vihet magával kísérőt. Na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!