Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem akarnak mellém ülni...

Miért nem akarnak mellém ülni a buszon?

Figyelt kérdés
17/L vagyok, minden nap utazok távolsági busszal 20-20 percet. (suliból oda és vissza) Már régebb óta észrevettem hogy ha leülök a buszon a belső ülésre, a következő megállóknál csak az öreg nénik és bácsik ülnek mellém (jobb esetben). Nagyon zavaró hogy a velem egykorúak, főleg a fiú nem akarnak odaülni, ahhol én is ülök. Miért van ez? Nem vagyok se csúnya, se büdös.
2009. okt. 19. 22:14
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Ilyen "kedves idős nénik" felénk is akadnak :D De van olyan h felszáll kb 10 srác és ha csak én mellettem van hely, akkor is inkább hátra megy vagy fölöttem áll. De ez olyan idegesítő tud lenni :/ Utánna meg jön a sok kis vakarcs meg a nénikék... :S
2009. okt. 20. 00:53
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

sosem ülök le bkvn, max amikor 15 hely van a buszon, igazából a f***om telelett azzal hogy ha leülök akkor a nyomorult vének kinézik alólam a helyet és folyton balhéznak és magyaráznak hogy ezek a mai fiatalok... bezzeg amikor szállnék le a buszról akkor 2 oldalról jönnek fel egyből a szaros botjukkal, mert ők nem tudnak várni 2 mp-et amíg leszállok...

amúgy vágom a kérdező érzését, velem is sokszor van ilyen pedig sztem nem vagyok egy csúnya srác:D szép lány mellé meg nem szoktam ülni mert ja.... mivan ha nyomulásnak veszi... lehet hülyeség de akkor valaki magyarázza már el h miért az(hülyeség) amit mondok :D

2009. okt. 20. 01:23
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam így érezni de egyre erösödik a gyanú hogy csak bekébzelem a dolgot. Ne lovald magad bnele bbe mert sose fogod kiverni a fejedből.
2009. okt. 20. 01:31
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mellém azért ülnek szép lányok mert nem vesznek pasi számba ? Értemmár. Nembaj akkoris olyan jó hogyha nem öregasszony vagy kétszáz kilós bálna hanem jócsaj ül le mellém. 24f
2009. okt. 20. 01:33
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez így van. Azt vettem észre, hogy a legtöbb 15-18 éves a buszon, ha csak kettes ülőhely van, akkor inkább egy nyugdíjas mellé ül, mint a saját korosztálya mellé, pedig valljuk be, sokkal nagyobb az esélye, hogy el tudnak beszélgetni valamilyen mindkettőjük számára érdekes témáról, és nem is hinném, hogy jobb nyugdíjasok sápítozását hallgatni.

Talán ciki lenne a korunkbeliekhez ismeretlenül odamenni?

Ui.: Ezúton is elnézést kérek a sápítozó nyugdíjasoktól. ;-D

2009. okt. 20. 15:01
 26/33 anonim válasza:
95%

nem értem miért kellene beszélgetni?

majdnem mindenki azt írja. nem muszály. egyszerűen leülsz, és kész.

2009. okt. 20. 15:41
 27/33 anonim ***** válasza:
69%
mellém is öregek meg cigányok szoktak leülni:S
2009. okt. 20. 15:57
 28/33 anonim ***** válasza:
95%

ezzel én is voltam így.Aztán egyszer leült egy srác mellém akivel dumáltunk és mondta hogy sose mert mellém ülni,mert olyan gorombának néztem ki:D

meg túl jó csaj.Pedig nem vagyok az csak smink sok mindenre képes.Szóval csak mosolyogj:D

2009. okt. 20. 19:15
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez a problémám. Pl. azt utálom nagyon, mikor szállnak fel a buszra, akkor levetkőztetnek a szemükkel, de nem mernek leülni mellém. A helyes-bámuló srácok továbbmennek, a gusztustalan-bámuló pasik meg leülnek mellém és egész úton figyelnek..Olyan boldog vagyok, mikor tömve van a busz és végre leül mellém egy fiatal srác. Amúgy nekem is elég goromba nézésem van, olyan hideg, meredt tekintet és talán ezért riasztom el az embereket. Mióta ismét buszozom, mellém szinte csak a büdös (elnézést a kifejezésért) öregek ülnek le. Ne értsen félre senki, de nagyon érzékeny vagyok a szagokra és az eddig mellettem ülő időseknek szörnyű "illatuk" volt. Arról nem is beszélve, hogy felnyomnak az ablakra, úgy szétterpeszkednek. Legjobb egyedül ülni szerintem is.

17/L

2009. okt. 23. 18:30
 30/33 anonim ***** válasza:

Csak osztani tudom a többiek válaszát...

Addig örülj amig be nem telepszik melléd vmi nyugdijasotthon vagy egy kisebb kisebbségi munkáscsoport...!

És nem tudom mennyit utazol 7es buszokkal... de sztem nem nagyon, mert akkor nem írtad volna ki a kérdést :'DDD

2009. okt. 25. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!