Miért nem akarnak mellém ülni a buszon?
Figyelt kérdés
17/L vagyok, minden nap utazok távolsági busszal 20-20 percet. (suliból oda és vissza) Már régebb óta észrevettem hogy ha leülök a buszon a belső ülésre, a következő megállóknál csak az öreg nénik és bácsik ülnek mellém (jobb esetben). Nagyon zavaró hogy a velem egykorúak, főleg a fiú nem akarnak odaülni, ahhol én is ülök. Miért van ez? Nem vagyok se csúnya, se büdös.2009. okt. 19. 22:14
11/33 anonim válasza:
Én nem bánom ha nem ülnek le. Áltlában sok cucc van nállam, és jobb szeretem ha az foglal mellettem helyet mint egy öregember...fiatal se mindig jó. Egyszer kifogtam, tök unalmas volt amiröl beszélt. Én inkább felrakom a fülhallgatót, berakom a kedvenc zenéimet, és élvezem a kilátást amit már 1000 láttam:)
12/33 anonim válasza:
ááh én nem ülnék le lány mellé azthidné hogy ráindultam .. ha leülne mellém egy csaj énis azt hiszem és jajj neki ha megszolít.. suli elött meg után általába morcos vagyok:D
13/33 anonim válasza:
Én egyszer beültem egy jó pasi mellé... Nem foglalkoztam semmivel, elkezdtem vele beszélgetni, aztán hazamentem este, és láttam felvett msn-re. :D (a dologból nem lett semmi, mert közben feltűnt egy nála is jobb pasi:D)
14/33 anonim válasza:
17/l vagyok, és ha pl egy korombeli srácot v lányt meglátok sose ülök mellé. Ez felén legalábbis mindenkinél így működik, az ideő a fiatal mellé ül,a fiatal az idős mellé:)
15/33 anonim válasza:
ez külömben egy nagy butaság.
Ha megveszem a jegyet, akkor "elméletileg" van 1 helyem. Ha nem ül ott senki, hát leülök.
Sőt, a táskásnak üzenem, hogy köteles vagy leszedni a cuccod, ha én oda akarok ülni.
22/L.
16/33 anonim válasza:
Jóóóvan máár. Nem azt mondtam hogy engedek oda senkit. Csak van hogy egyszerüen nincs ki leüljön mert kevesen vagyunk, és én ezt nem bánom. Nem azt mondtam, hogy nem engedem oda. A jegy dologgal abszolúte egyetértek, nekem ne jöjjön egyik banya se hogy álljak fel mikor hóóót karikás a szemem a fáradtságtól és kettővel mögöttem még van üres hely...énis éppúgy fizettem e helyemért mint ő.
18/33 anonim válasza:
Hát sztem nem butaság. Az egy dolog, hogy mihez van jogod, az pedig megint egy másik dolog hogy kinél hogy szokás. Én 90%ában ezt tapasztalom.
19/33 anonim válasza:
nyugi, ha jól nézel ki akkor szerintem pont azért nem ülnek melléd, jó nézni a szép csajokat, és oldalra nézni elég gáz, viszont ha áll valaki akkor észrevétlenül lehet stírölni. bár biztos csak magamból indulok ki. :)
20/33 anonim válasza:
Pesten ilyen gondod nem lenne. Itt az utazótömeghez képest kicsik a buszok, úgyhogy kénytelen leülni, akinek jut hely, így is olyan tömött majdnem minden busz, mint a szardíniás doboz. :-)
Amúgy ne foglalkozz ezzel, van helyed, örülj neki, nem ütögetnek az idősek a botjukkal meg a táskájukkal, holott máshol is lenne hely, de ők a te helyedet akarják - alapon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!