Nem áll meg minden fánál.
Egyébként simán utazik rajta mindenki, mert nem annyival drágább.
BTW, ha cigányozni akar valaki, akkor írja ki rendesen.
Nos.. szántam rá időt és pénzt.. ma az egyik IC-re vettem jegyet...
meglepődtem mennyire halk.. de nem csak a kocsi felfüggesztése hanem az emberek is...
Volt függöny... mögé pedig a 220V elrejtve... nekem működött.. vittem töltőt és egész úton töltődött a telefon.
Az igaz hogy a pannonnak nincs olyan lefedettsége a 100-as vonalon de legalább nem beszélgettem végig...
AZ űlés kényelmes volt, a fejtámla pedig fel-le állítható.
A kaller minden megálló előtt és után mondta hogy mi következik és hol járunk.. üdvözölt és búcsúztatott meg minden...
A WC tisztaságával van némi bajom, de legalább volt kéztörlő, wc papír, kuka, nyílt az ablak, záródott az ajtó, a wc-t le lehetett húzni, és a mosdóban MELEG VÍZ jött! (és még mosópor is volt...)
A Wi-Fi gyors és jó. A Youtube az egyedüli ami nem jön be rajta, minden más jó.
A célállomásra 3/5-nyi idő alatt érkeztünk meg (igaz ez kevesebb is lehetett volna mert vágányzári menetrend van érvényben)
Hidegebb volt az átlagnál így a klíma nem ment, de érezhetően be volt állítva egy hőmérsékletre a termosztát, mert volt mikor ki-be kapcsolt és jött a "meleg" levegő.
Jó ha volt 7-8-9 megálló a nyugatitól..
Mivel én 90%-os kedvezménnyel utazom ezért csak 300 forinttal fizettem többet mintha sebessel mentem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!