Miért lettek az elvira szerint az IC jegyek is drágábbak, amikor elvileg az IC-re nem számít ez a pótjegy emelés?
Figyelt kérdés
Konkretizálom a dolgot: Balmazújvárosról szoktam a Budapest-Keletibe utazni időnként, Füzesabonytól IC-vel, és így volt a diákjegyem 2055 Ft, ám most 2235 Ft-t mutat. Szerda kivételével, olvastam, akkor olcsóbb. De nem értem, miért drágább, ezt magyarázza meg valaki. Köszönöm szépen2013. máj. 17. 13:34
1/4 anonim válasza:
Az Egri IC ún. Hibrid IC tehát gyorsvonati rész is van benne..az egri gyakorlatilag 1 kocsi kivételével teljesen gyorsvonati kocsikból áll és hála szeretett kormányunknak erre is kell gyorsvonati pótjegyet fizetni...gondolom ezt írja..
2/4 anonim válasza:
Azért, mert már nem mindegy, hogy mikor mész és, hogy mikor veszed meg a jegyet.
3/4 anonim válasza:
#1: az egri "IC"-ben a nem feláras kocsikat én nem nevezném gyorsvonatinak :D ezek ugyanazok az ócska kocsik, amik személyvonatokban szoktak járni (a piros csíkosak), nem a gyorsvonatokban megszokott kabinos fajta :/
4/4 anonim válasza:
3. - Attól, hogy még nem megszokott, attól még gyorsvonati, mert ad.1 kifizeted a pótjegyet rá, ad.2 nem áll meg minden rohadt bokornál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!