Miért ilyen bunkók a buszon az öregasszonyok?
Amikor suliból jövünk haza és a 40 személyes buszon vagyunk 80-an állandóan sírnak h nem tudnak leülni ,de ahogy helyhez jutnak kiteszik a cuccukat vagy akármilyüket és nem engednek senkit leülni(akkorse ha kérik), de amikor nincs helyük üvöltöznek mindenkivel és hozzátenném ez inkább a 45-60 közöttiekre vonatkozik.Az idősebbek nem csinálnak ilyet(legalábbis még nem láttam).
- mondjuk én kibírom, hogy űllnom kell mert fiatal vagyok, de nem mindenki van így-
nemtudom,hova valósi vagy ,de én veszprémi vagyok.
nálunk az a probléma,vagyis azt nem értem,hogy a vén nyanyák (60tól felfele kb ) mért kib.szott korán mennek vásárolni?!
reggel televan a busz iskolásokkal.és akkor jönnek ők,és befinganak buszon,rohadt büdösek alapból ,szóval undorítóak. és akkor ott ordibálnak,hogy vegyük le a táskát.meg stb. nekik ott van a kezükben a k.rva sok szatyor,meg bevásárló kiskocsi stb.
ha akár 1 órával későbbi busszal mennének,azokon alig lenne diák,de neeeeeeeeeeeeeeeeem nekik mindig azzal a busszal kell menniük,amelyiken a sok diák van.
és már bocs,de ha tél lesz,meg eső meg mocsok a buszon,akkor a kutya se fogja levenni a táskáját és beletenni a mocsokba. qrvára utálom a mai öregek 1 részét.
aztán panaszkodnak,hogy a mai fiatalok így meg úgy...
mi max graffitizünk meg ienek, DE ők Világháborút csináltak...
ennyi
Na ha belém rugna egy ilyen házsártos nyanya szépen leordítanám a fejét, talán még vissza is rugnám. Hát mit képzelnek?
Múltkor voltam gyógyszertárba. Ketten voltak előttem, beálltam a sorba. Jön utánam egy mamika a férjével. A mamika a férjével beáll a mellettem lévő sorba. Majd a mama szépen lassan átjön az én soromba, persze félig meddig elém állt. Én kerülnék sorra, erre vágódik be elém a nyanya... hát mondom nem zavarja, hogy én voltam itt előbb????
A válasza erre az volt, hogy dehát egyszerre érkeztünk... ja lehet, de ő nem az én soromba állt be. Én meg nem fogom végigvárni míg kiváltja a 20 receptjét, én meg elintézem a dolgom 1 perc alatt.
Hát ennyit az öregekről. Mi ne legyeünk majd ilyenek!
Utolsó tapasztalatából kiindulva, nekem is lenne egy. Ugyanígy gyógyszertár, vén nyanya be akart elém állni, erre közöltem vele h most én jövök, és beálltam a jogos helyemre. Mire szitkozódni kezdett...nagyon lesza.rtam..mit képzelt?:) Buszon ált. átadom a helyem, de van olyan is amikor nem. Amikor tudom h én végállomásig utazom és ő csak 2 megállót akkor uram bocsát azt még vhogy kibírja a tömött buszon!!!!
Összességében úgy látom amúgy többen vannak a bunkó öregasszonyok, de persze találkoztam már nagyon aranyossal is.
21/L
Sziasztok nekem is van egy kedves sztroim:
már utolsó hónapban jártam a kislányommal, ott pihegtem a buszon, komolyan levegőt alig bírtam venni, akkora volt a hasam. Velem szemben iskolások ültek, 16-18 év közöttike, vagy 4-5en.
Erre mit csinál a vén Qrva? Odaáll fölém, hangosan zörgeti a szatyrát, és sóhajtozik, meg nyög, mint aki mentem meg akar halni. Persze eszébe se jutott az iskolásokhoz odamenni, neeeem. Ő a kismamát pécézte ki magának... valószínűleg ő nem szült soha, vagy már elfelejtette, milyenek az utolsó hetek.
Nagyon fogok igyekezni, hogy én ne legyek ilyen!!!
25/L
Szia!Na igen,ez jelenség.Talán azt gondolják,hogy a korukból kifolyólag nekik elsőbbség jár mindenben...
Nekem is rengeteg negatív tapasztalatom akad,szintén patikás,buszos sztorik...de eddigi életem során egy pozitív is van!:)
Kisfiammal 5-6 hónapos várandós voltam,álldogáltam a buszon,egy idős néni mellett.Pár perc után felpillantott rám és azonnal felugrott,amint meglátta a pocimat,és addig erőszakoskodott,amíg le nem ültem.Hát ilyet...kicsit kellemetlen volt a szituáció,de mégis jól esett,hogy ő nem gondolta magát felsőbbrendűnek a leélt évek miatt.
Egyébként ritkán buszozom,ha van lehetőség,átadom a helyem.Remélem én is lehetek majd öreg néni és ha fáj a derekam,majd jól fellökdösök mindenkit a buszon :) hehe,vicc volt!
Ejnyebejnye, hát nem értitek, hogy ha százon 8 mp-et futottak a busz után, utána elfáradnak? :))) Hát perszehogy le akarnak ülni. Szerintem nem több a banya, mint a nénike, csak az ember sokkal inkább megjegyzi őket, mert feltűnőbb. Egy kedvesen üldögélő nénit inkább elfelejt az ember, mint egy olyat, aki jól bokán rúgta. Biztos ezzel is nyomot akarnak hagyni a világban, vagy ilyesmi.
Az én "kedvenc" történetem: orvoshoz visszarendeltek szülés utánra kontroll vizsgálatra. Kérte a doki, hogy a babát is hozzam magammal. Időpontom volt, de csúszott a rendelés, már 1 órája ott egyensúlyoztam az 5 hetes gyerekemet, amikor egy néni, aki eltévesztette az időpontját (11-re jött 1 helyett) addig-addig mesterkedett, amíg bekavart elénk. Több, mint fél órát volt bent, a baba már 1 órája sírt, mert unta a dolgot nagyon. Nekem meg már majd le szakadt a vállam, és mi kb. 5 percet voltunk bent, mert csak pecsételtek, meg leleteket adtak ki. A nővérek igyekezett még 11 körül hazaküldeni a nénit, hogy jöjjön vissza, mert nagyon sokan vannak, de az hajthatatlan volt, pedig a szomszéd házban lakott. Nem hatotta meg, hogy miatta sírt plusz 3/4 órát a pici. Hát én is elég mogorva voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!