Miért ennyire bunkók (vagy agyatlanok) az emberek (autósok)?
Figyelt kérdés
Reklámautóval járok nap mint nap, mindenféle kényes felépítménnyel. Meg van határozva egy max. sebesség (mind a reklám láthatósága, mind a felépítmény védelme érdekében). Ha mögöttem van pár autó félreállok, stb. De minden harmadik autó rámdudál, anyázik, mellettem az üres sáv, de 2 cm-re jön mögöttem sok száz méteren keresztűl. Miért jó ez nekik? Miért nem lehet abba belegondolni, hogy nem szórakozásból megyek lassabban az átlagnál????2011. okt. 3. 20:53
1/5 anonim válasza:
Mert nem igazán érzik át a helyzetedet
2/5 anonim válasza:
Meg azért mert tilos akadályozni a forgalmat. Azt is le kéne lőni aki ilyen baromságot talál ki, mint a reklámautó...
3/5 anonim válasza:
Ragassz ki az autód hátára egy megengedett sebesség kresz matricát. Szinte az összes kamionon látni és nem is dudálnak rájuk, tudják miért mennek annyival amennyivel. Amúgy meg ne várd el az emberektől, hogy tudják miért mész ilyen lassan. Feltartod őket, gondolom azt a sebességet sem éred el, ami megengedett a konkrét útszakaszon. Autót márpedig nem azért vesznek mifelénk, hogy tötyi mötyizzünk, arra ott a bkv, autó azért kell, hogy könnyen és GYORSAN odaérjünk ahova megyünk. Amúgy meg én sem hallottam még soha erről, hogy meg van adva a reklámautóknak, hogy mennyivel mehetnek. Most hallom először ezt így. Tőled. Persze én nem anyáznék, nem dudálnék, de én sem örülnék, ha előttem lassan mennél, pláne ha sűrű a forgalom és még ki sem tudnálak kerülni.
4/5 anonim válasza:
Hát ez a lassú jármű matrica tényleg jó ötlet lehet.
Bár ne csodálkozz hogy idegesek az emberek. Nem rád haragszanak csak a reklámautóra hogy még az is lassítja a forgalmat. Az jó hogy munkád van bár nem értem én se mi abban a pláne hogy egy teherautó haszonszállítás helyett csak egy táblával lófrál egész nap.
5/5 anonim válasza:
Az egyik legnagyobb baromság ez a reklámautó.De most komolyan ,vett valaki bármilyen terméket azért mert egy ilyen mozgó közlekedési akadályon látta a képét??Csak dühíti az embereket.Nem elég a rengeteg óriásplakát mindenfelé,meg a tonnaszám bedobott reklámszemét ?Na mindegy nem ez a kérdés,szerintem ne foglalkozz az idegeskedőkkel attól csak te is ideges leszel,hátra tényleg jó egy "lassú jármű max 30km/óra" felirat aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!