Lányok csak nekem gond, vagy veletek is előfordult ez a helyzet?
A lényeg az hogy tudok vezetni bármilyen magassarkú cipőben ,szandálban nincs vele semmi problémám ,de a magassarkú papucsokban egyszerűen nem bírok ,azt le kell vennem és mezítláb vezetek. Nem gondoltam volna hogy ebben én nem fogok tudni vezetni mert már sokat vezettem azelőtt magassarkúban soha nem volt gondom vele . Megpróbáltam néhány alkalommal ,de nem megy a sarka sokszor elakad és nem érzem benne a pedált ,pedig úgy csinálok mindent mint a magassarkú cipőben . Máshogy kell vezetni magassarkú papucsban mint magassarkú cipőben ?
Neked hogy sikerül ?
Kérdésedben a válasz..
Ne vezess magassarkúban, vagy bármi olyan lábbeliben, amiben nem érzed a pedált.
Vészhelyzetben borítékolható a "baki".
És akkor törhet minden, még élet is.
BALESETVESZÉLYES!
Könyörgöm, magassarkúban nem szabad vezetni, kész életveszély. Hiába jön bárki is azzal, hogy ő tud. Bármikor adódhat egy helyzet, amikor egyszer csak nem tudja majd kezelni tőle az autót. Mellesleg mezítláb sem a legjobb.
Akkor inkább tarts magadnál az autóban valami lapos cipőt és ha kiszállsz vedd át a magasra, de addig semmiképp se vezess azzal!!! -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!