Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Előfordult már veletek...

Lányok! Előfordult már veletek, hogy leültetek pisilni, de a nagydolog is elindult? Ebből lehet valami gond? Esetleg nem lehet az inkontinencia kezdete? 23/L

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
szerintem csak a vizelési ingered volt erősebb és elnyomta. hasonlóan, mint h 2 féle fájdalmat nem érzel egy időben.
2010. máj. 13. 18:33
 2/5 anonim válasza:
Amég nem egy helyről jön nem gond.
2010. máj. 13. 18:35
 3/5 A kérdező kommentje:
De én éreztem, hogy kell nagydolgoznom, csak nem akartam elintézni (nem otthon voltam), viszont pisilnem nagyon kellett, és csak azt akartam "kiengedni" de valahogy a másik is elindult :(
2010. máj. 13. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem inkontinencia, ne aggódj. Valószínűleg már nagyon dudált a kanyarban a barna maci, és a legkisebb nyomásra elindult. Ez teljesen normális, velem is előfordult már.
2010. máj. 13. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
sztem is csak nagyon kellett kakilnod, és azért indult el.
2010. máj. 16. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!