Miért van az, hogy a Nissan Navarások mind bunkók az utakon?
Ez egy rejtély...
Aki bele űl egy Nissan Navarába, annak elsötétül az elméje, és minden vágya az, hogy TÉGED é CSAKIS TÉGED leszorítson, ledudáljon, és állat módjára megelőzzön, és zavarjon a vezetésedben!
Igen!
Egyébként való igaz szerintem, hogy az autó valamennyire saját képére formálja a gazdáját. Ez vissza fele is igaz, hogy olyan autót vesz az ember, amilyen a személyisége. A Navara egy indokolatlan autó, ami terepen nem egy nagy szám mint álatlában a pick-up-ok, a városban meg minek. Egyébként én is azt szoktam, hogy csak azért sem húzódok le (én is F Astra üdv kolléga :-)) ha szűk úton találkozok egy ilyennel, volt már hogy csak 1-2 centi volt a két tükör között, de ha megvette a pick-up-ot akkor járjon vele terepet az út szélén, nekem nem lesz csapágyas a jobb kerekem a folyamatos lehúzódástól. Csak amikor két makacs ember találkozik.... akkor van a tökörpacsi, és előkerül a terepjáróból a "bézbózütő" meg a többi, ezért kell felkészülten útnak indulni.
Amúgy nem mindn Navarás gyökér, én ismerek Navarást aki teljesen korrekt ember. Csak hát na. Én nekem pl. még sose gyűlt meg bajom BMW-sekkel Mercisekkel meg Audisokkal. Sokkal inkább a régi Swiftesekkel meg Skodásokkal. De hát ez van, ilyen az autós társadalom. Sokféle. Sajnos még az is köztünk van (forgalomban) aki rÁKOSI "elvtársól" kapta a jogosítványt.
Bizonyított tény, hogy a BMW vel közlekedők a legnagyobb állatok, és jól mondjátok, van összefüggés bőven az autó, a tulaj stílusa közt.
Illetve sokszor látszik az, hogy a gyenge autókkal nyomulnak mint az állatok, míg a viszonylag komoly gépekkel mennek effektíve normálisan, kivételek persze vannak, ez utóbbi egyébként egy felmérés eredménye, és nemfeltétlen értek vele egyet én se.
Az F Astrás versenyző kommentje a nyerő,ott a pont :)) !!!
Jót nevettem rajta!
Jó kis F Astra!Ha még gyártanák biztosan nem vettem volna mást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!