Miért ilyen bunkók a buszon az öregasszonyok?
Amikor suliból jövünk haza és a 40 személyes buszon vagyunk 80-an állandóan sírnak h nem tudnak leülni ,de ahogy helyhez jutnak kiteszik a cuccukat vagy akármilyüket és nem engednek senkit leülni(akkorse ha kérik), de amikor nincs helyük üvöltöznek mindenkivel és hozzátenném ez inkább a 45-60 közöttiekre vonatkozik.Az idősebbek nem csinálnak ilyet(legalábbis még nem láttam).
- mondjuk én kibírom, hogy űllnom kell mert fiatal vagyok, de nem mindenki van így-
09:56 - Elírta, te még nem voltál így, az Ű betű közvetlenül az Á betű mellett van a billentyűzeten, ez a leggyakoribb elütés, mert szélen van mindkettő, nézd meg! Ilyenkor egyértelműen elütés.
Kérdező, nem tudom, miért ilyenek, én már nem problémázok miatta, csak ha eltaposnak, vagy nem férek oda a kapaszkodóhoz, esetleg szólok, mivel én alacsony vagyok és vékony, nem mindig tűnik fel a többi (leginkább nagyobb méretekkel rendelkező vagy magasabb vagy kövérebb) utasnak, hogy én is utazok. Volt már, hogy rászóltam a kapaszkodónak támaszkodóra, hogy engedjen már kapaszkodni, mert a magasat nem érem el. És elszomorító, hogy a kicsi gyerekekre sincsenek tekintettel, állnának ők, csak akkor hadd kapaszkodjanak valahol.
A választ nem tudom, én gyakran adom át a helyem, öregeknek, kisgyermekeseknek.
Viszont múltkor útban voltam egy idős "hölgynek", Ő meg úgy bokán rúgott, hogy könnybe lábadt a szemem. Szóval...
Attól függetlenül még ma is átadom a helyem, mert az idősek ( jó esetben ) végig dolgozták az életüket, és mamámból kiindulva elég durva ízületi és egyéb fájdalmaik lehetnek.
25/L
Hát nekem is tele van a tököm az öregasszonyokkal, főleg a mogorvákkal, akik elvárják, hogy felpattanjunk, ha ők felszállnak a jűrműre, közben meg olyan mogorva fejet vágnak, hogy ha szemmel ölni lehetne már halottak lennénk. Persze ha valaki átadja nekik a helyet nem képesek megköszönni, nekik ez természetes.
Már bocs, de én fizetek a tömegközlekedésért, ők meg nem. Szóval elgondolkozhatnának, hogy nem övék a világ.
Azt meg birom nagyon, hogy futnak a busz után, az emberek még le se szálltak, de ők már tolakodnak fel és ha ezt valaki megemlíti még nekik áll felljebb. Aztán a buszon meg már sánítatanak.
Persze vannak kedves öregek is, akikről nem az utálat árad a fiatalabbak felé.
A városomban egyébként volt egy eset, hogy teli volt a villamos. Egy nő akart leszállni, de ez időbe telt, mert álltak előtte. Erre a mögötte lévő járókeretes nyanya lelökte a lépcsőről és majdnem eltört a gerince. Na persze egyből elkezdett futni a mami. Felháborító.
Ha lepontoztok ez van, de nekem ez a véleményem.
Eljátsszák, hogy milyen öregek és betegek, de arra van idejük és erejük, hogy jó piros rúzssal kimázolják magukat. pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!