Ki bírjátok nyitni a vonatajtókat, csak én vagyok ilyen béna?
Ne is mondd. Velem is így van, volt, hogy majdnem fennragadtam. Van egy enyhe pánikbetegségem, vonatajtó nyitásánál ez rendszerint előjön.
Igyekszem amikor csak lehet IC-vel utazni, mert ugye azon gombos ajtónyitó van, de még azon is stresszelek...
Praktikákat nem tudok mondani, de nem vagy egyedül! :S
Szia!
Leszálláshoz menj át IC részbe.
Én még olyat szoktam nézni, hogy az ajtó mellett legyen lehúzható ablak, meg is nézem ha sehol senki, hogyha netán nem nyílik az ajtó akkor kilógatom magam és kiabálok, hogy le akarok szállni segítsen már valaki vagy éppen a kalauz.
De az is jó ötlet ha jegykezeléskor megkéred a kalauzt, hogy ahol te leszállsz, mond neki külön, előtte oda tudna e jönni a te kocsidba, fülkédbe hogy kinyissa neked az ajtót, mert már párszor majdnem felragadtál a vonaton az ajtó miatt és ezért már félsz. Ha aranyos biztos segít!
Meg az is jó ötlet ha oda ülsz ahol többen vannak, illetve hogy lássanak ha szerencsétlenkedsz az ajtóval, hátha valaki megszán.
Hát igen az IC-vel csak az a gond, hogy többe kerül. Bár én biztos még azon is fennt ragadnék, mert nem működne az ajtó.
Egyszer babakocsival jártunk úgy egy ilyen automata gombos működő ajtóval, hogy nem nyílt ki, mentünk előre az összecsukott babakocsival, a gyerek az én kezembe a pároméba a kocsi, de eljött egy olyan ajtó mikor nem fért át sehogy sem. Aztán én maradtam a gyerekkel kocsival ott a párom gyorsan előre a vonat elejébe, hogy szóljon. Persze szerencse volt, hogy végállomáson volt. De még majdnem haragudtak is a páromra hogy mit akar, meg hogy szóljon a mozdonyvezetőnek ők nem tudnak segíteni. De aztán észrevették és kinyílt az ajtó. De nem felejtem el soha. Mondjuk max a mosóba vittek volna be, de hát oda sem akartam menni, csak le a vonatról minél előbb. Kemény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!