SZOCIÁLIS FÓBIÁSOK találtatok munkhelyet, hogyan birjátok ki?
Figyelt kérdés
Már nekem is ideje lenne dolgoznom,de nagyon félek, nem fogom kibirni, rosszul leszek.2011. okt. 24. 13:54
1/8 anonim válasza:
Muszáj kibírni és muszáj dolgozni ha akarsz valamit az életbe,és éhen halni se akarsz stb. Ennek tudatában kénytelen kibírni az ember.Ha csak nem tart el valaki életed végéig..
3/8 anonim válasza:
Én egyszerűen nem bírok elmenni. Mielőtt az utcára kimegyek, azelőtt is beveszek két nyugtatót, hogy kibírjam valahogy, de még úgy is rosszul érzem magam. Már sürgősen rendbe kéne valahogy tetetni magam, mert ez így nem élet.
4/8 anonim válasza:
rám nem hat a nyugtató... a fejemben kell rendet rak/at/ni, az talán segít és akkor majd lesz meló is meg minden, most optimista vagyok...
5/8 anonim válasza:
az előző munkahelyemen fél évig bírtam.Ott kellett hagynom nem bírtam az embereket a rosszul léttől.Azóta még nem találtam ,de már most szorongok ha bele gondolok hogy dolgoznom kell emberek közt.
6/8 Ancseszkava válasza:
Kedves kérdező! Mintha saját magam irtam volna ezeket a sorokat,sajnos ugyan ez a problémám.... erős szorongásom van emberek között, még a barátnőim előtt is sokszor szorongok,pedig jó kommunkikációs készséggel rendelkezem. Évekig kezeltek gyógyszerekkel,akkor meggyógyultam,szinte tünetmentes voltam. Miután letettem a bogyókat,sajnos egy-két év múlva visszatért a fóbiám,pánikbetegségem...menj pszichiáterhez feltétlen,hidd el van kiút...én már tudom!
7/8 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy muszály kibírnod és dolgozni kell. Szerintem ez nem jo válasz. Adj idot magadnak, keress fel egy szakembert. Mi torténik, hogyha adsz magadnak esélyt a gyogyulásra?? Mert van kiút csak a kis lépéseket is értékelni kell. Amíg nem vagy képes dolgozni, addig nem kell eroltetni- lehet fél év alatt meoldodik a probléma. de, hogyha elmész dolgozni és nem keresel fel szakembert csak orlodsz és még rosszabb lesz a helyzet. Az élet hosszú és valoszinu, hogy csak egy toredéke ez az idoszak. Kitartás.
8/8 anonim válasza:
Első te egy idióta vagy!
Ez nem egy vicc dolog.
Ez kb olyan,mintha neked tudatosan kellene figyelni,hogy levegőt vegyél,vagy akkor meghalsz,ha nem.
Még ha az ilyen emberek megerőszakolják magukat és vállalják a rosszullétet,akkor sem alkalmazzák őket sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!