Ez szociális fóbia lehet?
9 éve trombitálok és hát ennyi év után elengedhetetlenek a fellépések. Játszom fúvószenekarban ahol elé sokat kell szólózzak, de ez a szólózás nekem soha nem ment. Eddig csak annyi volt, hogy kiszáradt a szám és a tipikus izgulási tünetek. Mostanában, egyáltalán nem érzem, hogy izgulnék, nem izzadok, semmi, csak az alsó ajkam el kezd remegni, ami nem tesz jót a hangnak. Ez csak akkor történik meg, amikor egy szólóhoz érek, vagy, ami legutóbb volt, hogy távolsági buszon szokatlanul közvetlen volt egy fiatal buszsofőr, de vettem a poénjai, szóval nem volt semmi exta, de nem tudtam közben mosolyogni, mert a szám széle elkezdett remegni. Ezzel mit tudok csinálni? Mit ajánlanátok?
16/F
Nem igazán akkor jön ki, amikor egyedül vagyok, hanem akkor amikor pl. feszült helyzetbe kerülök, meg amikor a legtöbb ember izgulni szokott. Olyan helyzetekben, amikor legszívesebben elfutnék vagy elterelném magamról a szót, de ezt természetesen nem tehetem meg. Amikor bizonyítanom kell mások elött. Ilyen helyzetekben jön elő
Ezzel mit lehet csinálni?
Amúgy lehet valami ebben a felhalmozódott feszültségben is, mert mások elött nem nagyon szoktam kifakadni, és általában titkolom a negatív érzelmeimet sokszor még magam elött is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!