Jászladányból napi szinten megoldható a bejárás Szolnokra vagy Jászberénybe?
Szia!
Jászladány tele van cigánnyal oda ne költözz, 2 jászladányi válaszoló is van az oldalon egyik cigány másik Magyar.
Szerintem neked az aktuális falu Jászboldogháza, nincs cigány, alig vannak lopások, de azért néha vannak, óránként mennek a vonatok, Hatvan-Jászberény felé és Újszász-Szolnok felé, itt keresztezi egymást a két vonat.
Jászberény vasúton 16 km, Szolnok 26 km.
Átmész a szomszéd faluba tőlünk Tápiógyörgyére 5 km-re és ott van a Budapesti vonal ami Bp. keletibe megy vonat, de ha átmész Újszászra ( teli van az is cigánnyal)vonattal (10km) akkor is át tudsz szállni a budapesti vonatra ami a Keletibe megy.
Nincs cigány egy se, vasút a falu közepén megy át, 3 vágányos állomás van, sok bolt ,kocsma,vendéglő is van a falumba, van gyár ALURAD, alig vannak lopások.
Van strand nyáron.
Van TSZ ahol megint munkahely.
Római katolikus templom.
Csendes kis falu.
Közúton Jászberény 19 km.
Vasúton 16 km.
Szolnok kb 30 km közúton
Vasúton 26km.
A többi falut nem ajánlom teli van cigánnyal.
Jó a közlekedés, csendes,meghitt falu ,nagy történelmi multal, nekem már az ükapám már itt született,régebben hatalmas tanya világ volt erre.
Én ezt falut ajánlom várom a válaszát.
A többi falu teli van cigánnyal.
Ha eljössz be is tudom mutatni a falut, van iskola ,orvos, virágbolt stb, rengeteg bolt van.
Üdvözlettel: Egy Jászboldogházi ember.
Lehet, hogy kicsit későn, de azért válaszolok.
Nem értem, miért kell a Kérdezőt elrettenteni Jászladánytól. Más települést én is tudnék ócsárolni... attól nem lesz jobb, ha még az ide költözni akaró magyarokat is elzavarjátok... feltéve persze, ha a Kérdező is magyar.
Én itt élek magyarként, és nekem jó hely. A környéken miénk az egyik legszebb (talán legszebb) templom, hogy dicsekedjek is már :D...és ezt nem én mondtam.
Az emberek - nézzük bár magyar avagy nem magyar felüket - nagy része azért normális/rendes, csak van egy pár bunkó, de ki kell őket kerülni :)
Üdvözlet Jászladányból ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!