Budapestről Gödöllőre nap, mint nap? (leírás)
Felsőiskolásként még nem viseli meg a szervezetet a napi ingázás, főleg ha találsz elfoglaltságot közben (pl. van olvasnivalód), vagy haverokkal teszed.
30-40 évesen már sajnálja az ember azt a napi másfél óra utazgatást.
Ez tény. Én bejárós fősulis vagyok, annyi hogy a lyukasórákban nem igen tudok magammal mit kezdeni, míg a kolisok visszamennek a koliba, alszanak, tv-znek, vagy bármi, amit otthon is csinálnának.
Ha előre feltudok készülni, nincs gond, viszek magammal olvasnivalót, vagy évközit, elmegy az a pár óra, akkor rossz, ha óra előtt derül ki, hogy elmarad.
Egyébként maga az ingázás kibírható. 15 km-ről járok be, ez kb 10 perc séta a megállóba, 20 perc buszozás, aztán 25-30 perc séta a suliba, ez összesen egy óra ugyebár oda és egy vissza. Séta közben nagyon nem is tudok mit csinálni (olvasni, tanulni), viszont a nap levezetéseként pont jólesik kiereszteni a fáradt gőzt. :) Szerintem annyira nem nagy táv, hogy ne lehessen kibírni, de azért nem árt, ha nem kell át zötykölődni a város másik végéből a megállóba és onnan Gödöllőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!