Jászladányból napi szinten megoldható a bejárás
Szolnokra vagy Jászberénybe?
11/23 A kérdező kommentje:
:) igazad van... mindenutt van.;) ha jobban belegondolok nalunk ö-znek az emberek (köll; gyüvök; söprű...) de vannak tajak ahol erosebb a tajszolas
12/23 A kérdező kommentje:
több velemeny jaszladanyrol?;)
13/23 anonim válasza:
első kommentelő vagyok...már leirtam mindent hogy nincs munkalehetőség,sőt semmire sem, a cigányok 90%a a mocskos fajtából van,ennek ellenére mmég mindig érdeklődsz?:S
2012. júl. 8. 10:56
14/23 anonim válasza:
Kerüld el Jászladányt és a környéket. Hemzsegnek a cigányok...
2012. júl. 8. 16:02
15/23 A kérdező kommentje:
Mondtam mar hogy nem vagyok rasszista. Ahol most elek a falu kb.49%-a cigany. Nem a ciganyokrol kerdeztem hanem hogy van e munka huszonot-harminc km.es korzetben? Nekem szalloda. Etterem. Furdo... Ilyen helyeken tudnek munkat vallalni. Amugx en eddig mindenhol osszebaratkoztam a ciganyok kozul is sok emberrel... Pedig tarnaleleszen is mondtak h ilyen kocsogek a ciganyok meg lopnak... Stb. Hozzam soha nem tortek be es sok cigany baratom van. Persze magyar is....
16/23 anonim válasza:
16:02-es vagyok.
Örülök, hogy ilyen jó tapasztalataid vannak. Én se vagyok rasszista, csak a valóságban kicsit máshogy vannak a dolgok. Na mindegy.
Olcsóbban lehet venni ingatlant (pont a barátaid miatt), de csúnya, lepusztult település lett, munka alig van. Gondolom, gyárba nem akarsz menni.A közelben van Szolnok, Jászberény, interneten nézelődj a munkákról. Sajnos a városokban sincs sok lehetőség.
Tényleg jóindulatból mondtam, hogy ne gyere ide.
2012. júl. 11. 18:52
17/23 anonim válasza:
Még annyit hozzáteszek a fő kérdésedre válaszolva, hogy megoldható a bejárás, különösen vonattal (de át kell szállni). Busz is van, kb. 40-50 perc az utazás így.
2012. júl. 11. 18:55
18/23 anonim válasza:
már nem azért,de te nem olvasod el,amit én írok???????????ugyanazokat kérdezed meg amiket már nemegyszer leirtam!!!!!!!!!!hozzátenném itt nem 49% cigány,hanem több...és nem barátságosak..de már eztis leirtam!aztis hogy nincs munkalehetőség!
.első válaszoló.
2012. júl. 11. 20:01
19/23 A kérdező kommentje:
Köszi...
Első válaszoló kicsit fölhúzta magát XD-> bocsi..
20/23 anonim válasza:
xD én csak jótakarok neked,hogy ne ide gyere,csak ugyvettem észre nem hallgatsz arra amit mondok,pedig én ittélek és tudomm mi megy itt:)
2012. júl. 21. 11:57
Kapcsolódó kérdések: