Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Belém rúgott egy jegyellenőr...

Bikfic999 kérdése:

Belém rúgott egy jegyellenőr MIT tehetek?

Figyelt kérdés
nem volt matrica a diákigazolványomon el is vette,nem engedett leszálni én még is leszáltam de kifele menet belém rúgott. többször is találkoztam már ezzel az ellenőrrel nem ismeretlen számomra eddig nem volt probléma nagyon megalázó volt mit tehetnék?
2011. dec. 13. 10:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Na látod, halad az ügy.

De szembesítésen semmiképp ne légy agresszív, próbálj higgadt maradni!

Ha látják, hogy hirtelen haragú, agresszív vagy, a kutya nem fog neked igazat adni! Még rád fogják, hogy Te kötöttél bele az ellenőrbe!

Csak okosan!

Sok sikert!

2011. dec. 14. 11:36
 22/26 A kérdező kommentje:
kösszi szépen a segítséget és bíztatást majd beszedek pár nyugtatot
2011. dec. 14. 11:54
 23/26 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem adják vissza a diákot, csak matricával? Erre a kijelentésre kellett volna azt mondani, hogy rendben, akkor hívom a rendőrséget. Szerintem akkor kicsit összefosnák magukat, és nem játszanák a hatóságot. Még hogy nem adják vissza a diákot...
2011. dec. 14. 17:24
 24/26 A kérdező kommentje:
utolsó ma bent voltam vittem az érvényes diákmataricát,erre elakar kérni tőlem 3200ftot tegnap ilyenről még szósem volt mondom neki erre az lehet hogy én nem mondtam de az ellenőrők bíztossan nem tudom milesz ebből
2011. dec. 15. 11:48
 25/26 Martincso válasza:
bocs kicsit megkésvee de mi lett az ügyből ?
2013. máj. 18. 23:08
 26/26 A kérdező kommentje:
megvolt a szembesíttés, az ígazgató védte a kollégáit nekem nem hitt senki én elkezdtem bunkozni felrugtam a virágcserepet elküldtem őket a halál f@szára aztán eljöttem de legalbb megnyugodtam:D
2013. jún. 14. 02:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!