Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Belém rúgott egy jegyellenőr...

Bikfic999 kérdése:

Belém rúgott egy jegyellenőr MIT tehetek?

Figyelt kérdés
nem volt matrica a diákigazolványomon el is vette,nem engedett leszálni én még is leszáltam de kifele menet belém rúgott. többször is találkoztam már ezzel az ellenőrrel nem ismeretlen számomra eddig nem volt probléma nagyon megalázó volt mit tehetnék?
2011. dec. 13. 10:58
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
69%
hát akkor kutyaszarral még megdobálhatod, akkor nem vered meg... sztem ez a legjobb. meg ha leköpöd akkor ő visszatud köpni, ha meg szarral dobálod vagy a hajába kened akkor nemhiszem hogy gyorsan nyomna egyet és visszakapnád ;) :D
2011. dec. 13. 11:39
 12/26 anonim ***** válasza:

Nem kell verekedni, szarral dobálni.

Én bemennék a bkv ügyfélszolgálatára panaszt tenni.

Lehet, hogy jogosan vette el a diákodat, lehet, hogy büntethet is, de ahhoz, hogy bárkire kezet emeljen, rugdosson, semmi joga! Hogy engedheti meg magának, hogy bántalmazzon??? Talán benne van a munkaköri leírásában?

Nem hiszem.

De azt sem hiszem, hogy a rendőrség tenne bármit is. Azon kívül, hogy kiröhög, és szépen hazaküld.

Szóval, én náluk tennék panaszt, kérve azt, hogy a vizsgálati eredményről tájékoztassanak levélben!

2011. dec. 13. 12:03
 13/26 anonim ***** válasza:
Nyilván nem rúghatott volna meg. De te meg csaltál és feltételezem, hogy amikor ez kiderült nem a legudvariasabban viselkedtél. Persze, tehetsz lépéseket az ellenőr ellen, mert nem lehet erőszakot alkalmazni, de azért azon is elgondolkozhatnál, hogy ha betartanád a közlekedés szabályait, akkor nem kerülnél ilyen helyzetbe. Érdekes, hogy velem még sosem erőszakoskodott egy ellenőr sem, viszont mindig van jegyem vagy bérletem.
2011. dec. 13. 12:57
 14/26 A kérdező kommentje:

útolsó teljesen igazad van de már sak azért is

útolsó elötti köszönöm a tanácsod mindenképp a te véleményed szerint fogok eljárni holnap az első dolgom lesz

útolsó elötti elötti a te tanácsod is megpróbálom betartani valamilyen formában mindenképpen

2011. dec. 13. 14:12
 15/26 anonim ***** válasza:
75%
Mivel ellopta a diákigazolványodat, ezért akár erőszakot is alkalmazhattál volna ellene - közfeladatot ellátó személy ide vagy oda, létezik olyan, hogy jogos védelem, és ez abba tartozik.
2011. dec. 13. 14:44
 16/26 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy a diákigazolványt nem húzhatja be. Ez milyen már?
2011. dec. 13. 15:22
 17/26 anonim ***** válasza:
Nem csinálhat a diákkal semmit, legfeljebb megnézheti, a kezébe már nem veheti, és legfőképpen nem viheti el magával. Ez visszaélés más okiratával, és mellette még lopás is. Konkrétan bűncselekményt követett el. Emellé még jön a rugdosódás is... Az ilyen ellen nem panaszt kell tenni, hanem feljelentést, aztán majd magyarázza meg, hogy került hozzá az igazolvány.
2011. dec. 13. 15:31
 18/26 anonim ***** válasza:
Elviekben van valami rendelet hogy nem is érhet hozzá a diákigazolványhoz, de amúgy is ha tanköteles vagy még akkor a diákon nincs matrica rajta. A verekedés nem old meg semmit de mondjuk ha beléd rúgott akkor nyugodtan kérj kártérítést
2011. dec. 13. 22:39
 19/26 A kérdező kommentje:
emberek bementem az albavolánhoz panaszt tenni azzal kezdték hogy vigyek matricát a diákomhoz és visszakapom, utánna elmondtam hogy nem a diák miatt jöttem hanem hogy az a gondom hogy belém rúgott erre a csajszi megszólal : ez nem igaz. mintha ott lett volna az ellenőrök megelőztek, és ugy állitottak volna be mintha én akartam volna szétszedni a nőt azt elfelejtették elmondani hogy miért is. de szereztem két tanút remélem elég lesz egy idősebb nőt és a lányát. azt mondták lesz szembesíttés alig várom már
2011. dec. 14. 11:18
 20/26 A kérdező kommentje:
tegnap 22:39es köszönöm a választ esetleg tudnál egy linket vagy bemásolt szöveget adni arról hogy nem vehette volna el tőlem? kinyomtatnám és beálíttanák ezzel hozzájuk én kerestem de sehol nem találtam ilyesmit
2011. dec. 14. 11:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!