Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Belém rúgott egy jegyellenőr...

Bikfic999 kérdése:

Belém rúgott egy jegyellenőr MIT tehetek?

Figyelt kérdés
nem volt matrica a diákigazolványomon el is vette,nem engedett leszálni én még is leszáltam de kifele menet belém rúgott. többször is találkoztam már ezzel az ellenőrrel nem ismeretlen számomra eddig nem volt probléma nagyon megalázó volt mit tehetnék?
2011. dec. 13. 10:58
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
55%
már visszadta a diákod? menj vissza pár nagydarab, vagy verekedős ismerősöddel és verjétek szét!
2011. dec. 13. 11:02
 2/26 anonim ***** válasza:
Sz*rj rá, nem érdemes felhúzni magad egy ilyen kis lúzeren, aki még ezt a munkát sem tudja rendesen elvégezni. Idegbeteg kis görcs szinte mindegyik. (Néhány kivétellel.)
2011. dec. 13. 11:05
 3/26 A kérdező kommentje:
nem adta vissza írtam a helyi volán telepnek d e bemegyek személyessen addig nem nyugszok amég kinem rúgják vagy hasonló
2011. dec. 13. 11:05
 4/26 anonim ***** válasza:

"írj csúnya szavakat a háza falára, vagy borotváld kopaszra a kutyáját"

Esetleg fordítva. :D

2011. dec. 13. 11:06
 5/26 anonim válasza:
27%
első vagyok! dobáld meg kutyasz@arral!!
2011. dec. 13. 11:07
 6/26 anonim válasza:
ja miután visszakerült hozzád a diákod
2011. dec. 13. 11:08
 7/26 anonim válasza:
49%
Én személy szerint olyat behúztam volna neki, hogy kétszer is meggondolná, merészeljen-e akárkit is megrugdosni.
2011. dec. 13. 11:08
 8/26 Dozer007 ***** válasza:
Keress tanúkat és jelentsd fel. Kérj kártérítést.
2011. dec. 13. 11:09
 9/26 A kérdező kommentje:
én is agyonvertem volna legszívesebben két dolog miatt nem tettem csak mert nő volt és keményen büntetnek érte ha ellenőrt és tanárt versz hm sajnos a diákomnak már bucsut mondtam de a szerintem bemegyek a fejérmegyeibe beíratom az újságba a hírt meg a volánhoz is ha meglátom a Qrváját az tuti leköpöm ráadásul roma volt kihitte volna
2011. dec. 13. 11:15
 10/26 A kérdező kommentje:
a tanukkal az a baj hogy kórház járaton föleg ott ahol ültem naggyából csak papik meg mamik vannak akik lehet felsefokták hogy mi történik kösszi a válaszokat
2011. dec. 13. 11:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!