Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A buszsofőr megtagathatja...

A buszsofőr megtagathatja nekem a jegyet ha fizetnék és nem vagyok veszély senki számára?

Figyelt kérdés
Havonta egyszer találkozok egy seggfej lenéző távolsági buszsofőrrel akinek undorító a viselkedése és legközelebb 20ft-os apróban szeretném a jegyet kifizteni. Nem akkarom 10ft vagy 5ft-os apróban mert többi utast nem akkarom feltartani. Ilyenért jogosan megtagadhatja a jegyet a buszsofőr?

dec. 8. 15:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

Te nem vevö vagy!

Másrészt ha az ILYENEK, mint te nem lennének, a soföröknek ezerszer jobb életük lenne.

Ha a soförrel lenne gond, már régen elküldték volna, ugyanis az értelmes emberek a busztársaságnél jelzik, ha problémás valamelyik.

dec. 8. 18:44
 22/30 A kérdező kommentje:

Már mondtam ,hogy egyszerse voltam hozzá tiszteletlen. Van éppen most nagyobb dolog amin aggódjak szóval már nem érdekel az egész. Legutóbb beszolt nekem és ezen húztam fel magam.

dec. 8. 19:11
 23/30 anonim ***** válasza:
27%
Ha "beszólt neked", akkor csak volt rá oka!
dec. 8. 19:17
 24/30 A kérdező kommentje:

"Másrészt ha az ILYENEK, mint te nem lennének, a soföröknek ezerszer jobb életük lenne."

Ebben talán igazad van. Miután meglesz a jogsi autóval fogok közlekedni. Nekem is meg nekik is jobb lesz ezek szerint az élete :)

dec. 8. 19:21
 25/30 A kérdező kommentje:
Ezzel az egy buszsoförrel volt problémám az életemben, már leszarrom az egészet mert csak egy szar apróság és most van naggyobb problémám mint hogy ezzel törődjek. Megmagyarázni az esetet sem éri meg.
dec. 8. 19:27
 26/30 anonim ***** válasza:
Milyen problémád lett, ha nem titok?
dec. 8. 19:30
 27/30 A kérdező kommentje:

Kínos lenne megmagyarázni mert apróság az egész és azzon húztam fel magam. Azt,hogy nem készültem felnőtt technikusi dogára nagyobb probléma :D

dec. 8. 19:58
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem jó, én kivágom a cuccait az első ülesről és odaülök, hisztizik felveszem videora és kirugatnám. Ennyi. Velem ne pattogjon egy nyomi se. Vagy belelépek a kutyagumiba végig jarom a buazt az ülesre teszem a lábam plusz beletömöm a usb csatiba a rágót. Ezzel is szivatod. De volt hasznalt koton is az ülésen vagy egyszerüen besz4raz és ezzel tustára adod, higy semmibe nem nézed a lúzert.
dec. 8. 21:01
 29/30 anonim ***** válasza:
89%

Ezzel csak szítod a tüzet! Ne csináld! Csak még jobban el fog mérgesedni a dolog.

Anyámnak volt egy jó módszere az ilyen gyökerekkel szemben: mosolygott rájuk és végtelenül kedves volt. Aztán a gyökér egyszercsak elfelejti hogy ő gyökér és vissza fog mosolyogni.

"visszateszem őt a helyére"

A legrosszabb taktika. Ő a kiskakas, a busz meg a szemétdombja. Ő a főnök ott akár tetszik, akár nem. (Azok a szabályok amiket a jegy megvásárlásával - az utazási szerződés megkötésével - elfogadsz és magadra vonatkozóan kötelezőnek ismersz el, még ezek is őt védik inkább.) Te csak egy csicska utas vagy a szemében. Ebből a szituból nem győzhetsz. És nem is kell győznöd. Nem kell minden ilyen játszmát megnyerni és nem is lehet.

dec. 9. 09:22
 30/30 anonim ***** válasza:

#28:

Jól van, te kis kanapéhuszár, jól van, edd meg a műzlidet. ☺️

dec. 10. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!