A buszsofőr megtagathatja nekem a jegyet ha fizetnék és nem vagyok veszély senki számára?
Te nem vevö vagy!
Másrészt ha az ILYENEK, mint te nem lennének, a soföröknek ezerszer jobb életük lenne.
Ha a soförrel lenne gond, már régen elküldték volna, ugyanis az értelmes emberek a busztársaságnél jelzik, ha problémás valamelyik.
Már mondtam ,hogy egyszerse voltam hozzá tiszteletlen. Van éppen most nagyobb dolog amin aggódjak szóval már nem érdekel az egész. Legutóbb beszolt nekem és ezen húztam fel magam.
"Másrészt ha az ILYENEK, mint te nem lennének, a soföröknek ezerszer jobb életük lenne."
Ebben talán igazad van. Miután meglesz a jogsi autóval fogok közlekedni. Nekem is meg nekik is jobb lesz ezek szerint az élete :)
Kínos lenne megmagyarázni mert apróság az egész és azzon húztam fel magam. Azt,hogy nem készültem felnőtt technikusi dogára nagyobb probléma :D
Ezzel csak szítod a tüzet! Ne csináld! Csak még jobban el fog mérgesedni a dolog.
Anyámnak volt egy jó módszere az ilyen gyökerekkel szemben: mosolygott rájuk és végtelenül kedves volt. Aztán a gyökér egyszercsak elfelejti hogy ő gyökér és vissza fog mosolyogni.
"visszateszem őt a helyére"
A legrosszabb taktika. Ő a kiskakas, a busz meg a szemétdombja. Ő a főnök ott akár tetszik, akár nem. (Azok a szabályok amiket a jegy megvásárlásával - az utazási szerződés megkötésével - elfogadsz és magadra vonatkozóan kötelezőnek ismersz el, még ezek is őt védik inkább.) Te csak egy csicska utas vagy a szemében. Ebből a szituból nem győzhetsz. És nem is kell győznöd. Nem kell minden ilyen játszmát megnyerni és nem is lehet.
#28:
Jól van, te kis kanapéhuszár, jól van, edd meg a műzlidet. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!