Miért vannak kiakadva egyes utasok ha gyorsan megy a busz?
Ma végre történt egy rendkívüli esemény a volánbuszos utazásom során. Ugyanis végre egy olyan buszsofőrt kaptunk aki nem 50-el döcög lakott területen kívül, hanem keni neki, ahogy azt kell és haza is értünk időben.
Azonban az egyik utasnak ez nem tetszett és azt mondta a buszsofőrnek, hogy ha itt szeretnél dolgozni akkor jobb lesz ha odafigyelsz az utasokra.
Nem értem. Az emberek folyton hőbörögnek, hogy késik a busz, de ha egyszer meg kapnak egy olyan buszt amely haladna rendesen az megint nem tetszik nekik. Mi kell akkor az embereknek?
Ekézés közben jusson eszünkbe, hogy nincs tachografjuk, amit ellenőriztek....
...de műholdas megfigyelőjük van..-és ez sokkal pontosabb(és rosszabb nekik)
igaz, volt olyan, akit megkérdezett az utas
-nem fél, hogy elbocsájtják?
-nem uram...akkor nem lesz aki a reggeli járatot viszi..-de bátran bepanaszolhat.
Én sem szeretem, ha gyorsabban megy a megengedettnél vagy ha rally versenyzőnek gondolja magát a sofőr. Dolgozik errefelé egy olyan sofőr, aki egyfolytában az utolsó pillanatban tapos a fékre.
Ámbár nem hinném, hogy száguldozott volna, senki nem akar börtönbe kerülni. 4-5 perc késés semmi, sokkal bosszantóbb, ha hamarabb megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!