Debreceniek! Ezt hogyan oldanátok meg?
Debrecenbe kellene mennem busszal, de úgy hogy közben le kell szállnom Józsán.
Miskolc felől jönnék volános busszal, addig tiszta sor. Józsán a központban le kellene szállnom elintézni valamit, ugye ott nyilván véget ér a volános rész, onnét DKV-val kellene tovább mennem az egyetem környékére.
Kérdésem: hogyan lehetne ezt a legolcsóbban és a legkevesebb időveszteséggel kivitelezni? Milyen járatok vannak Józsáról befelé? Buszvezetőnél jegyet lehet váltani?
Te a kérdést is elolvastad?
Mit kezdjek a Google Maps-el? Nem az útvonal érdekel, mert azt már ismerem, tekintve hogy elég sokszor utaztam rajta autóval. Engem az érdekel mi közlekedik rajta. Tudod, busz. Hányas számú, hol lehet rá felszállni, milyen időközönként jár,mennyibe kerül, ilyesmi. Nem az érdekel hol van Józsa, azt magamtól is tudom.
Legolcsóbban az elektronikus vonaljegyekkel vagy az 1 órás jeggyel esetleg még az 1 napos napijeggyel lehet az utazást megoldani.
A járművezetőnél lehetséges a vonaljegy váltás 550Ft-ért de érdemesebb az elektronikus jegy használata.
Felszállni a Rózsás Csárda elnevezésű megállóban kell ott megállnak 34/34A, 35/35A/35E, 36/36A/36R/36E jelzésű autóbuszok forgalmi időszaktól függően.
Leszállni a fentebb említett buszokról az Árpád Vezér Általános Iskolánál kell ott át kell menni a túloldalra ahol ugyan ezzen elnevezésű megállóban felkell szállni a 22-es jelzésű autóbuszra amiről a Dóczy József utca vagy Egyetem elnevezésű megállóban kell leszállni az Egyetem és vonzáskörzetének eléréséhez.
A 22-es járat csúcsidőben 12 percenként jár csúcsidőben kívül 20 percezik.
A Józsai járatoknál nehezebb megmondani a forgalmi időszak ismeretének hiánya nélkül a járatok követési idejét de csúcsidőn kívül a Rózsás Csárda megállóba 19,35,49,59 percekkor érkezik valamelyik vonalcsoport A jelzésű autóbusza ami 8 óratól - kb. 12 óráig tart.
"Nem fog tudni többet mondani neked senki, mint a google maps."
Azért sok esetben jobb inkább a szolgáltatók saját oldalairól tájékozódni, azok tervezőjét használni. Nem hibátlan ebből a szempontból a Google Maps, nem ismer minden lehetséges megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!