A buszsofőr megtagathatja nekem a jegyet ha fizetnék és nem vagyok veszély senki számára?
Mert egyszerse voltam tiszteletlen vele szemben és lenézően szól hozám.
Igaz, hogy néhány másodpercig tartott de egyszer megállt a busszal egy mellék úton mert egy idős hölgy nem tudta kikpacsolni az ébresztőjét és azt mondta hogy addig nem megy továb amíg a hangot ki nem kapcsolják.
Egyik legnagyobb problémám ,hogy nem nagyon állok ki magamért és ezen változtatni akkarok és ezért döntöttem úgy ,hogy emlékeztettem őt, hogy ő szinte részben nekem dolgozik mert én vagyok a vevő és vevőnek jár a tisztelet.
Köszönöm a válaszod! Úgy fogom számolni hogy 50db körül jöjjön ki XD
"Egyik legnagyobb problémám ,hogy nem nagyon állok ki magamért és ezen változtatni akkarok és ezért döntöttem úgy"
... hogy egy szánalmas kis játékot játszol, aminek más is issza a levét, mert ennyihez van gerinced, ahhoz már nem, hogy egyszerűen szemtől szemben elmond neki a problémádat.
#5 #6
Teljesen igazad van és ezért valószínű mégsem teszem meg.
Csak próbáltam valahogy kiállni magamért mert ha hagyom magam akkor tobábbra se fognak tisztelni és csak tapposni fognak rajtam.
Ezen is gondolkotam de ezt nem éreztem annyira hatásosnak minthogy visszateszem őt a helyére.
Én még fokoznám úgy, hogy az aprópénzt bekenném étolajjal, vagy sértészsírral, de úgy adnám oda hogy a te kezed ne zsírosodjon be, aztán meg ugasson. :D
Mond meg neki hogy így adták neked a kezedbe, ahogy Nádasnak a brosúrát is fordítva adták a kezébe. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!