Melyiket vezetnétek szívesebben és miért: buszt, villamost, metrót, vonatot?
Figyelt kérdés
Nem csak az utazási komfort, hanem a vezetésük érdekelne, melyik nehéz, nem tetszik stb..2023. dec. 24. 14:16
11/16 A kérdező kommentje:
10: Ez nagyon igaz, én csak játékban tudok vezetni ezt-azt, de busszal mindig lehúzom az oldalát, padkázok stb.. Kötöttpályással nincs ilyen gond.
febr. 9. 09:09
12/16 anonim válasza:
Villamossal, vonattal van tapasztalatom. Mindkettőnél nehéz a "tananyagot", szabályokat megtanulni. Villamosnál nagyon kell figyelni a többi közlekedőre, utasokra, váltókra, jelzésekre egyszerre. Az utasok nem könnyítik meg a dolgot... Személy szerint metrót vezetnék szívesen.
14/16 anonim válasza:
Kötött pályán valószínűleg halálra unnám magam.
A busz komplexebb, változatosabb.
15/16 A kérdező kommentje:
Én a buszt szerettem eddig, de mostanában nyitok a kötöttpálya felé. Biztonságilag ezeket szeretem inkább, a buszok is szépek, de könnyű velük padkázni, lehúzni az oldalukat stb., míg egy villamos mindig ugyanúgy fordul, szépen a peron mellé áll be.
márc. 7. 11:40
16/16 anonim válasza:
Villamost. Amióta B jogsim van, azóta arról álmodom, hogy kiépíttetek egy sínt a ház és a kocsma közé. Amikor kérdezik, "miért nem iszol, kocsival vagy?" mondhatnám, hogy "nem b*zmeg, villamossal!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!