Mozdonyvezetői fizetések?
Sziasztok,
Van itt esetleg olyan, aki ténylegesen tudja, hogy Mozdonyvezetőként a MÁV-nál, mennyit lehet jelenleg keresni? Gondolkodtam már a képzésen, elenleg csak a MÁV indít, de nem sok jót hallottam. Mindenki a Rail Cargo-t preferálja, főleg fizetés terén, de ők sajna nem indítanak képzést.
Kérdezőnek meg annyit.
Azért nem vettek fel mert inkompetensek akik a mozdonyvezetőket interjúztatják, azt hiszik, hogy ők fingták a levegőt és ránézésre pár mondatból tudják kiből lesz jó mozdonyvezető.
M1, hogy volános vagy/voltál, vannak aki a cégen belül jöttek át, a máv más leányvállalatától, de van olyan is aki teljesen más területről érkezett.
Köszi, igazából mindegy, vannak más terveim is, csak azért gondoltam, adok még egy esélyt az itthoni helyzetnek, amúgyis ismerem már az állami tömegközlekedés nyűgjeit. De ez van, majd ha esetleg lesz a Rail cargo-nál meghirdetve még képzés ott esetleg megpróbálom, egyébként jönnek a további tervek. Köszi a válaszokat :)
Off téma, de rákérdezek.
Aki volt tanfolyamon, annak milyen időrendben volt az oktatás ? Gondolom iskolarendű pl 8-tól 4 óráig hétköznap, és vannak szünetek mint pl téli stb, vagy olyan a rendszer mintha munkavállaló lennél ? Tehát csak az ünnep napok a szabadok.
"Az utolsóban meg fizikás kérdések voltak, azok szerintem nem voltak könnyűek, legalábbis egy részükkel én sosem találkoztam. De egyébként megoldható."
Esetleg ha emlékszel, nagyjából letudnád írni mi volt ? :D
Nem rég jeletkeztem én is.
“ Rail cargo-nál meghirdetve még képzés ott esetleg megpróbálom”
Jövőre figyeld. Gysev, RCH meg az MMV is elvileg fog indítani képzést. (GySEV fix)
Köszi, majd figyelni fogom :)
Aki jeletkezett.
Ti mikor kaptatok emailt, hogy lehet menni felvételire ?
Megkaptam a tájékoztató emailt, elfogadtam a feltételeket, de azóta nincs válasz, ez 12 napja volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!