Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mozdonyvezetői fizetések?

Mozdonyvezetői fizetések?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Van itt esetleg olyan, aki ténylegesen tudja, hogy Mozdonyvezetőként a MÁV-nál, mennyit lehet jelenleg keresni? Gondolkodtam már a képzésen, elenleg csak a MÁV indít, de nem sok jót hallottam. Mindenki a Rail Cargo-t preferálja, főleg fizetés terén, de ők sajna nem indítanak képzést.

2023. júl. 24. 14:12
 41/92 anonim ***** válasza:
100%

Az kemény…

Én kaptam egy online logikai tesztet azt hali-day

2023. aug. 7. 12:39
 42/92 A kérdező kommentje:
Számológépet nem, de egyébként szerintem nem is kell, semmi olyan komoly képlet, vagy 4-5 jegyű számmal való dolgozás nem szükséges, amit ne lehetne fejben vagy papíron kiszámolni.
2023. aug. 7. 12:40
 43/92 anonim ***** válasza:
100%

Hirdetnek Németországban DBnél tanfolyamokat elég sűrűn, (nekem folyamatosan dobálja fel hírdetéseket) csak tudni kell németül, ha már elköteleződsz x évre (mert a MÁVnál kell majd) akkor inkább Németországba, mint itthon.

A kérdésed második felére reagáltam, sajnos az elsőre nem tudok.

2023. aug. 7. 13:24
 44/92 anonim ***** válasza:
86%
Mindegy, mi van a teszten, csak bohóckodás. Gyakorlatilag 7-8 éve mindenkit felvesznek aki az orvosin átmegy, már annyira tré híre van munkáltatóként is a startnak. A gond ott kezdődik amikor elhagynád a süllyedő hajót, mert a magánok létszáma már többé-kevésbé fel lett töltve a startos felmondókkal. Itt a kör bezárult.
2023. aug. 7. 13:39
 45/92 A kérdező kommentje:

Hát, nekem azt írták, hogy hiába a 71%-os teszteredmény, nem vesznek fel, még orvosira se küldtek :D Mondjuk szerintem azért, mert ugye a MÁV-Volántól léptem ki, így sejtik, hogy innen is kiléptem volna :D

2023. aug. 7. 16:51
 46/92 anonim ***** válasza:
84%
Ja, hogy Volán... Akkor viszont ideje kilépni ebből az állami foskörforgásból és keresni egy értelmes munkahelyet. Lasszóval fogják a buszvezetőket, ha van lehetőséged / kedved kimozdulni a komfortzónádból, akkor egy középfokú némettel mindjárt két lépcsőt is ugorhatsz, az itthoni vállalkozópatkányokat kihagyva ingázás Ausztriába.
2023. aug. 7. 21:43
 47/92 A kérdező kommentje:
Hát jah, úgy néz ki, mostmár ez lesz a vége, de azért akartam még egy esélyt adni az itthoni tömegközlekedésnek. De úgy néz ki túl jól áll a helyzet, mert nem kellek :D
2023. aug. 8. 12:37
 48/92 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan megpróbálhatod újra legközelebb, esetleg másik területen, aztán ha sikerül, majd átkéred magad a képzés végén a lakóhelyedhez közel. Így legalább már van tapasztalatod a felvételiről. Egyébként szerintem a 75%-ot nem érted el és valószínűleg ez lehetett az oka, de ez csak tipp. Itt általában az a vizsgákon a minimum.
2023. aug. 8. 13:53
 49/92 A kérdező kommentje:
Hát, de akkor erősen kétlem, hogy bárkit is felvesznek, mert azt hiszem csak egy ember érte el azt a százalékot. Legalábbis úgy emlékszem, amikor felsorolták. 70 fölé is csak kb 3-an mentünk :D
2023. aug. 8. 15:26
 50/92 anonim ***** válasza:
88%

Valahogy muszáj kirostálni az embereket, mert a képzés alatt a követelmény nagyon magas és szerintem túlzás. A sikeres felvételi után is olyan mértékben szóródnak ki az emberek a forgalmi vizsgán, hogy az nem vasutas szemmel hihetetlen. Hallottam már olyat, mikor 15-20 emberből alig sikerült valakinek elsőre. Aki itt dolgozik, az már megszokta ezt.

Ez alatt nem azt értem, hogy mindenki kapjon bizonyítványt, aki végig ülte a képzést, hanem azt, hogy olyan dolgokban túlzó az elvárás, aminek nincs akkora jelentősége, a fontos és hasznos dolgokat meg úgy kezelik, hogy majd menetközben megtanulod tapasztalat útján. Aztán ha sikerül is átevickélni az elméleten, beraknaknak minden gép típusnál 3-4 vagy még több oktató mozdonyvezető mellé felváltva, akik közül van olyan, aki a hétköznapi munkában is lesz.r mindent és pont semmi fontos dolgot nem tanulsz meg tőle. Szerencse kérdése, hogy épp egy normális, rutinos ember mellé kerülj és tényleg hasznosan is töltsd el az időt.

2023. aug. 8. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!