Mozdonyvezetői fizetések?
Sziasztok,
Van itt esetleg olyan, aki ténylegesen tudja, hogy Mozdonyvezetőként a MÁV-nál, mennyit lehet jelenleg keresni? Gondolkodtam már a képzésen, elenleg csak a MÁV indít, de nem sok jót hallottam. Mindenki a Rail Cargo-t preferálja, főleg fizetés terén, de ők sajna nem indítanak képzést.
És most hogyan jött ide a tanulás. Mindenhol sokat kell tanulni, attól, hogy te azt hiszed, hogy nem. Elhiszem, hogy azt gondolod, hogy valamiféle magastosz szinten vagy, mert egy nyomoronc mozdonyt vezetsz, de azért ez nem így van. Ez nem űrkutatás.
Ez Magyarországon szerintem minden állami ágazatban ilyen. A Volán se volt jobb. Pont ezért terveztem váltani. De már akkor éreztem, hogy a hátam mögött telefonálgatni fognak, amikor a csütörtök 11:30-kor kijöttem a felvételiről és azt mondták, hogy pár óra múlva írnak e-mailt akár felvesznek, akár nem. Hétfő reggel 9-kor jött meg az e-mail :D Szóval jah, a péntekük elment azzal, hogy telefonálgassanak. Mert ha a százalékom lett volna kevés, akkor simán már aznap megírják, hogy szoszi tesó :D
Nem is annyira a körülményekkel volt bajom, hanem azzal, hogy ugye tegnap is megvertek egy újabb sofőrt. Sajnos, mivel a Volán egy beszari cég, ezért egyre inkább a sofőrök lesznek bántalmazva, mivel ugye az utasok a szent tehenek. Ezért nem akarok már helyközin járkálni. Pénz meg csak abban van belföldön.
Gy-M-S megyében (ami elvileg jól fizet) tavaly kaptam volna átlgaban nettó 380-at.
500-ért talán még el is mennék hozzájuk…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!