Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a véleményetek a vármegyebé...

Mi a véleményetek a vármegyebérletről? Jó döntésnek tartjátok? A rendszeresen ingázók véleményére lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés

2023. máj. 1. 18:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Biztos fogok venni, majd a vizsgáim után, ha már egyszer adott a lehetőség.

Azonban ez a sok milliárd valahonnan hiányozni fog..

a.) szolgáltatók zsebéből

b.) államkasszából, más területekről

Ha a szolgáltatók nem kapnak kompenzációt, akkor elég szépen a szolgáltatás minőségének rovására fog menni az amúgy sem bőkezű finanszírozás miatt.

Ha kapnak is kompenzációt, akkor meg az államkasszából fog hiányozni, szerintem az elmúlt év alapján látszódik, hogy elég esélyesen a fejlesztések kárára...

2023. máj. 3. 16:55
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Fogok én is venni, mert elegem van abból, hogy az összes kedvezményből, amiket mostanában kitalált a kormány, kimaradok (pl. most hoztak be egy csomó új ösztöndíjat az egyetemen, amikre korábban én is jogosult lehettem volna, vagy pl. a 25 év alattiak SZJA mentessége sem fog rám vonatkozni, mert diplomázás után pont betöltöm a 25-öt, csak hát olyan szakon tanulok, ami bármilyen csúszás nélkül 6 év, és vagy még egy pár ilyen), úgyhogy amíg tart a hallgatói jogviszonyom, addig kihasználom a bérletet és utazok kicsit, annak ellenére, hogy a fent leírt okokból nem tartom jónak az egészet általánosságban, a nagyobb képet nézve.
2023. máj. 3. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!