Ha vármegyebérletet szeretnék venni a 13 éves lányomnak aplikáción, azt hogy tudja ő majd használni? Vagy ilyen esetben muszáj vagyok bérletpénztárban venni, hogy papír alapon legyen?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 08:22
1/5 anonim válasza:
Megkapod majd e-mailben, PDF formátumban, telefonon felmutatható.
2/5 anonim válasza:
Én nem kaptam meg e-mailben a jegyet, csak egy tájékoztatót (ami utazásra nem jogosít) és a számlát. Ez alapján inkább papír alapon vedd meg neki, vagy az ő telefonján az alkalmazásban.
3/5 anonim válasza:
#2 vagyok, annyiban javítanám, hogy a(z országos) bérletet nem kaptam meg e-mailben, nem a jegyet.
4/5 anonim válasza:
#1: E-mailben csak a jegyet küldi el a MÁV applikáció, a bérletet nem, azt csak abban azon a telefonon tudod bemutatni, amelyiken megvetted.
5/5 anonim válasza:
Ebben a formában ez sem igaz. Abban igazad van, hogy e-mailben PDF formátumban csak a jegyet küldi el, viszont a bérletet nem csak azon a telefonon használhatod, amin megvetted. Ha ugyanazzal az account-tal bejelentkezel másik eszközre, ugyanúgy tudod használni a bérletet (én telefonon és IPad-en is be vagyok jelentkezve, mindegyiken ott van a bérlet meg esetleg jegyek ha vettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!