Egy 13 éves fiú tényleg jobb, ha intercityvel utazik ilyen hosszú távon (Bp-Debrecen)?
A nyugatiban kikísérik a vonathoz mi pedig Debrecenben már várjuk,csak a vonaton lesz egyedűl. Én nem intercityzek,személy és gyorsvonatokon,sebesvonatokon szoktam utazni,sajnos ezeken mindenféle alakok előfordulnak mindig ,viszont azt hallottam az intercity kultúráltabb vonat,ott rendes emberek utaznak ,mert drágább és nincs pénzük megfizetni,stb.
Hosszú az út,szerintetek érdemes inkább,800 forinttal többet fizetni,de kultúráltabb vonattal jöne,illetve a kalauzt megkérni,hogy figyeljen már oda a fiúra?
Érdemesebb,hogy cityvel utazzon inkább?
Visszafelé nem lesz gond,mert autóval érte tud jönni unokatesóm (édesapja) és oké csak ide jönne vonattal,és egyedűl sosem vonatozott még.
Előre is köszi a válaszokat.
Az InterCity nem egy TGV, ennyire azért nem egy extrás vonat.
Én mindenképp IC-vel küldeném, mert ott van helybiztosítás, normális fűtés és klíma van, tiszta és viszonylag gyors és kényelmes.
Nagyon túlaggódni nem kell, 13 éves fiút nem fognak elrabolni :)
Az IC valóban kulturáltabb, utazzpn azzal a gyerek, márcsak azért is, hogy ti nyugodtabbak legyetek.
Ez nem azt jelenti, hogy egy sima gyorsvonaton nem lenne biztonságban, de egy IC ad némi pluszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!