Miért szólja le mindenki a 3-as metró szerelvényeit?
Figyelt kérdés
Általánosságban az emberek többsége, ha meghallja, hogy 3-as metró, azonnal elkezdi szidni a jelenlegi szerelvényeket. Pedig az átlag utas maximum annyi kellemetlenséget tapasztalhat, hogy nyáron meleg van a metrón, mert nincs klíma. Ezen kívül - leszámítva a kezdeti hibákat - sosincs gond a vonatokkal. Nincsenek kimaradások, emellett a abból a szempontból még kényelmesebbek is az Alstomoknál, hogy az
ülőhelyek szélesebbek.
Szerintem sok esetben indokolatlanul savazzák az emberek ezeket a metrókat.
2023. máj. 1. 01:14
21/23 anonim válasza:
Az szólja le, akinek fingja sincs semmiről. Az ALSTOM - okkal is van baj, csak úgy szólok.
22/23 anonim válasza:
Igen, hatalmas problémák, hogy végigjárható, van rajta légkondi, érkezik hozzá alkatrész és hogy halk. Ja igen, különösen óriási hátrány, hogy nem vészfékez az alagútban.
23/23 anonim válasza:
Én meg pont a vészfékezései miatt szeretem 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!