MÁV bírság, mit tegyek?
Figyelt kérdés
kaptam egy levelet 16000ft-rol a MÁV-tol h én 2009 ben egy nap jegy nélkül utaztam, de mindig veszek jegyet vagy bérletet tehát soha nem irták fel az adataimat, namost történt h elhagytam a pénztárcámat benne a személyes iratok, és nem tettem erröl sehol bejelentést, viszont mikor elhagytam kb 1 hét mulva postán elküldték az iratokat mert vki megtalálta, ezt csak azért irtam le h elöfordulhat h visszaéltek az adataimmal? honnan szedte az én adataimat a Máv feljelenthetem öket ezért vagy mit tegyek ?2010. okt. 5. 23:31
1/16 anonim válasza:
Fel nem jelentheted a MÁV-ot, miért is jelentenéd fel?
Ha nem fizeted ki ér perre kerül a sor, akkor írásszakértő megállapítja majd, hogy nem Te írtad alá a jegyzőkönyvet.
2/16 anonim válasza:
Ha bebizonyosodik,akkor amúgy lehet perelni a MÁV-ot becsületsértésért?
4/16 A kérdező kommentje:
akkor irány a pereskedés, mert miért is fizetnék azért amit nem követtem el!?
2010. okt. 6. 00:03
5/16 anonim válasza:
Miért nem lehet?
A bíróság ideje alatt tegyük fel dolgoznál,az 1 napi fizetés kiesés,utazási ktg az sem 2 ft és egyebek egyebek.Szerintem visszanyalhat a fagyi.
Kérdező:sok sikert!
6/16 A kérdező kommentje:
mert nem engedhetem meg magamnak h 16000ft ot "kidobjak" a nyag semmiért! ezért! meg a becsület! tudom azzal nem sokra mek de akkor is!
2010. okt. 6. 00:12
7/16 A kérdező kommentje:
* a nagy
2010. okt. 6. 00:13
8/16 anonim válasza:
Bocsi,nem neked akartam írni,hogy miért nem lehet,hanem annak,aki azt írta,hogy nem lehet a mávot perelni kártérítésért,ha bebizonyosodik az igazad.
Én neked szurkolok kérdező!
9/16 A kérdező kommentje:
utolso: köszi, de am nekem nem arra megy ki h kártéritést kérjek hanem h hagyjanak békén az ilyen hülyeségeikkel
2010. okt. 6. 00:19
10/16 anonim válasza:
Én értem,de:
1.te pénzedből üzemel a MÁV és téged szívatnak,a cigányokat ne is
2.Arra nem képesek,hogy a valódi csalókat megtalálják
3.Megszívatnak téged is
4.Anyagi károd is keletkezhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!