Kijátszható-e a bírság, ha a rendőr úgy fényképezte le az autót, hogy a kereszteződés után 5 méteren belül parkoltunk?
Én egyszer nem fizettem be és azóta se küldtek semmit, nemtom mi lett vele de mostmár mind1.
Am. elvileg nem.
Ha lathato hogy ot meteren belul van, mert mondjuk tereptargyakbol megallapithato, akkor nem.
Amugy meg megerdemled, majd most megtanulod hogy nem parkolsz tilosba.
Nagyon utalom amikor felreertheto tablak meg hataresetek miatt birsagolnak, huzzak le az embert a sunok, de ez nem az. Az egyertelmu eseteket tessek betartani.
És mit gondolsz, az 5 méteres szabály csak egy hülyeség? Engem rohadtul tud idegesíteni, amikor nem látom be a kereszteződést, mert egyszerűen rá vannak parkolva.
A napi 13 órás munkát meg nem értem, miért kevered ide. Mintha az itt válaszolók tehetnének a munkakörülményeidről. Az meg amúgy se panaszkodjon már, aki kocsival jár munkába. Rengeteg embernek autója sincs, és nem az a legnagyobb problémája, hogy még az utcában sem (huhh) tud megállni.
"Én szereztem led izzót az indexbe így akár 3napig is veszvillogozhatok és nem merül le az akksi. Így nem buntethetnek meg. Nalunk sincs hely soha egyébként."
dehogynem, ha indokolatlanul használod, akkor megbüntethet.
Utolsó: hivatalosan lerobbantam.
Nyilván nem mondom meg neki hogy csak kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!