Ennyire meg éri bliccelni?
Figyelt kérdés
Nem rég költöztem Miskolcra, és azt vettem észre, hogy ahányszor ellenőr jön, mindig leszállít jó pár embert, és ezt kb napi szinten. Ennyire nem érdekli az embereket a büntetés? Más városban is ez a tapasztalat?2023. febr. 23. 13:01
1/2 anonim válasza:
Én a metrópótló első 1-2 évében blicceltem rendszeresen. Sose volt működő lyukasztó, egy idő után már nem fárasztottam magam ezzel. Amúgy volt nálam mindig jegy, csak nem volt érvényesítve.
2/2 nemaRendőrség válasza:
Több milliárd forint behajthatatlan kintlévő tartozása van az mvk zrt-nek.
Nem fizetik ki, nem tudnak velük mit csinálni, és nem is fognak. Annyit érnek el, hogy leszállítják legalább őket, de a következőre már szállnak is fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!