Blaha vélemény?
Figyelt kérdés
Sosem kellett még ott szállnom de nem sok jót hallottam róla. Tudnátok nekem friss véleményt írni,hogy milyen emberek vannak ott meg az aluljáróban? Mire kell számítsak2022. nov. 23. 14:45
11/19 anonim válasza:
a fő problémád az lesz, hogy hogy a p.csába fogsz felférni a villamosra, amit rajtad kívül még vagy százötvenen várnak
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat:D
2022. nov. 23. 20:04
15/19 anonim válasza:
Ne állj meg nézelődni, és ne nézd a tarhálókat meg a cigokat.
Menj a dolgodra, akkor lesz semmi. Telefont ne nagyon vedd elő, mert kikaphatják a kezedből.
16/19 anonim válasza:
Ha éjszaka jársz ott, a helyedben elkerülném az aluljárót. A felszínen is vannak zebrák.
17/19 anonim válasza:
Függetlenül a lepontozástól, fogadd meg #8 tanácsát! Számomra inkább a sok szemét a gond. Sokszor mentem arra az Erkel színházból előadás után, nem ért inzultus. F 73 év, 163 cm, 48 kg.
18/19 gravinator válasza:
51 óta lakom ott, nem jobb és rosszabb mint más aluljáró és környéke. Mindig nagy a forgalom, rendőr járőr gyakori, térfigyelő kamera állandó.
19/19 anonim válasza:
#18 A Flórián téri aluljáróra elcserélném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!