Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért szeretik a buszvezetők...

Miért szeretik a buszvezetők megvárni azokat is, akik szándékosan lassan futnak a busz után?

Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 08:18
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

"Ne legyünk már ennyire embertelenek könyörgöm."

Ez nagyon jó ötlet. Ne legyünk embertelenek az utasok kárára.

2022. okt. 18. 09:56
 22/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy troll. Csak provokálni jött.
2022. okt. 18. 09:58
 23/49 A kérdező kommentje:

"De ne feledd, azt kapod majd amit adtál."

Nem, nem kapom azt. Mindig azon vagyok, ha futok egy busz után, akkor minél kevesebbet kelljen várnia a többi utasnak miattam. A többi utas ezt nem adja vissza.

2022. okt. 18. 09:59
 24/49 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok és vedd úgy, hogy elküldtelek anyádba.

Ugyanis egy szóval nem írtam, hogy én bármennyire is elvárnám, hogy megvàrjanak, ha csak úgy talán igen-talán nem alapon szaporázom lépteimet. Ezt csak de gondoltad hozzá a kommentemhez, te szerencsétlen .

Tényleg borzasztó egyszerű szitu: ott a busz, ha rohannék (ami ugye az elesés veszélye miatt kockázatos), akkor tuti elérném, ha meg csak sietősen lépek, akkor vagy elérem, vagy nem, majd alakul. Nem integetek, nem mutogatok, nem grimaszolok, de az látszik, hogy a busz felé tartok. Ha ebből a buszvezető leveszi a szándékomat es úgy dönt, megvár, az az ő döntése. Nyilván a menetrendet, forgalmi helyzetet ismerve fog dönteni. Ha úgy dönt, nem vár meg, nem fogok toporzékolni, mutogatni , e-mailt írni, hanem tudomásul veszem, hogy jobban kellett volna sietnem vagy épp ellenkezőleg , semennyire sem.

Szóval nem kell itt fåszkodni meg a 8-as félékre mutogatni , mert neked viszont visszamutatok egy szép nagy kaktuszt!

2022. okt. 18. 10:00
 25/49 A kérdező kommentje:

Gyakorlatilag mindegy, ha te nem is, mások leírták, hogy tahóság téged nem megvárni.

2022. okt. 18. 10:04
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

Nalad tényleg van valami mentális probléma...

Én cserébe azt kívánom neked, hogy az emberséges buszvezetok meg a zebra túloldalán álló, és felszállási szándékukat jelző szimpatikus utasokat is várja meg. 🥰.

Te meg járjál rollerrel. Azzal mindenkit le tudsz hagyni és nem kell alkalmazkodni senkihez. 😃

2022. okt. 18. 10:07
 27/49 anonim ***** válasza:
100%

"Nem, nem kapom azt. Mindig azon vagyok, ha futok egy busz után, akkor minél kevesebbet kelljen várnia a többi utasnak miattam. A többi utas ezt nem adja vissza."

Szóval szoktál futni a busz után. Nahát! És meg szokott várni?

2022. okt. 18. 10:09
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek sírok a röhögéstől. Végigolvastam.

És szinte látom, ahogy az utas SZANDEKOSAN lassan fut a busz után, sőt még ilyen filmes technikaval is le van lassítva a futása. Biztos ez a hobbija, hogy teszteli a sofőröket és este statisztikát ír, hány buszra fért fel, hány hagyta ott, és hány becyukodo ajtóba szorult be. Eszméletlen.

Kérdező, téged farkasok neveltek vagy intézetben nőttel fel? Mert szeretetet valószínűleg nem kaptál sokat gyerekkorodban. Sem.

2022. okt. 18. 10:15
 29/49 A kérdező kommentje:

Ez kétségtelen, paranoid vagyok és mindenkiben az ellenséget látom. Általában az szokott a fejemben lejátszódni, hogy szándékosan azért fut lassan, hogy elkéssek munkából.

2022. okt. 18. 10:17
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a kérdés kiírása teljesen felesleges volt. Járjál motorral, rollerrel biciklivel vagy gyalog.

Esetleg javasolnám az erdőt, a remete létet, ott senkit nem kell kedvelni és senkihez nem kell alkalmazkodni.

Soha nem jutna eszembe ilyeneken kattogni, akkor sem ha félórás késésben vagyok. Ha késésben vagyok az az én hibám.

A szívemet pedig (több más hozzászoloval egyetemben) megmelegitik az emberséges tettek. Ehhez tartozik az is, ha a vezető megvarja azt is, aki nem tud gyorsan szaladni.

2022. okt. 18. 10:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!