Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért szeretik a buszvezetők...

Miért szeretik a buszvezetők megvárni azokat is, akik szándékosan lassan futnak a busz után?

Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 08:18
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire mások vagyunk. Én akkor is hálásan nézek a vezetőre, ha megvar egy utast (ne feledd, másnap te is lehetsz az az utas!), megha én sietek is éppen.
2022. okt. 18. 09:26
 12/49 anonim ***** válasza:
100%

Kezd az emberség kiveszni az emberekből. Az ilyen kérdések elszomorítanak.

Kíváncsi lennék, hogy ezek után átadod e a helyed egy idős embernek a buszon, de nem tartom valószínűnek.

2022. okt. 18. 09:29
 13/49 A kérdező kommentje:
Mellébeszéltek. Nem azokon problémázok, akik hanyatt-homlok rohannak a busz után, hanem az ilyen 8-as féléken, akik "testbeszédből" közlik a buszvezetővel, hogy habár tudnának gyorsabban futni, mégse teszik meg a múltbéli rossz tapasztalatok miatt, de azért legyen szíves őt megvárni, mert különben taplónak fogja tartani.
2022. okt. 18. 09:32
 14/49 anonim ***** válasza:
100%
No comment kérdező... Nem ment át semmi neked.
2022. okt. 18. 09:34
 15/49 A kérdező kommentje:
De, átjött. Szerintetek emberség, hogy megvárja. Szerintem meg az lenne emberség, ha a másik 100 utas nem miatta késne el munkából.
2022. okt. 18. 09:35
 16/49 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg ilyen szinten van bszki.... Te kérdező, neked miből fakad ez a borzasztó frusztráció?
2022. okt. 18. 09:35
 17/49 anonim ***** válasza:
7%

Aki integet, az búcsúzkodik.

Aki fut, az sportol.

Az utas az, aki vár a megállóban.

2022. okt. 18. 09:36
 18/49 anonim ***** válasza:
80%
Remélem hogy nem emberekkel foglalkozol, hanem informatikus vagy és gépekkel... Bár ebben az esetben fura azt mondani, hogy egy buszvezeto érzelmi intelligenciaja nagyobb...de igaz.
2022. okt. 18. 09:41
 19/49 anonim ***** válasza:
100%

Én naponta 25 percet buszozok Budapesten, de 10 perccel előbb indulok el.

Ne miattam ne tudjon már megvarni a vezető valakit. Egy idős nénit.. Egy bizonytalan sietőt. Basszus!

2022. okt. 18. 09:43
 20/49 anonim ***** válasza:
100%

Eszedbe jutott már hogy vegyél egy autót?

Bár akkor meg a dugók miatt picsognal itt.

Indulj el időben, hogy férjen bele egy rövidebb nem várt esemény is! Koccanas, rosszullét, baleset, jaratkimaradas, bármikor bármi lehet.

Ne legyünk már ennyire embertelenek könyörgöm.

Ja és leszel még te is olyan helyzetben, amikor jól esne egy kis emberség.

De ne feledd, azt kapod majd amit adtál.

2022. okt. 18. 09:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!