Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit tegyek, ha valaki bekattan...

Mit tegyek, ha valaki bekattan a villamoson?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy régen is gyakori jelenség volt-e, vagy csak mostanában, de elég sok ember van a 4-6-os villamoson, aki magában ordítozik. Az esetek többségében ez ennyiben ki is merül, de az illető búcsúként a mellettem álló hölgyet leköpte. Nos, én egy fejjel magasabb srác voltam, mint az illető, szóval nem féltem (bár szúrófegyver bármikor lehet ezeknél az embereknél), de közben úgy voltam vele, hogy nem érdemes addig közbelépni, ameddig nem fenyegeti másnak a testi épségét. Egész egyszerűen azért, mert ki tudja, ha visszaszólok neki, és egy verekedés során (ami emiatt alakulna ki) földbedöngölöm, akkor a bíróság úgy dönt-e, hogy túlkapás történt, vagy ilyesmi. Ti mit gondoltok? Mi a helyes eljárás?

2022. aug. 31. 09:33
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
60%

Ez az evés-ivas dolog most komoly!? Ha valaki cukorbeteg stb barmi ilyesmi, akkor bedob egy szőlőcukrot, vagy valami.

2 evesek vannak csak a villamoson-buszon stb? Nem lehet kibírni tenyleg max fél órát, amíg tömegközlekedünak!? Plusz a full retek kapaszkodót megfogod, aztán azzal a kezzel állsz neki szecsát tolni befelé??? Meg morzsázol stb...

En nem szólnek rá, mert aki bunkó, vagy sötét arra minek, de ezert tart itt a közlekedési kultúra... mindíg csak az egyén aktuális suükségletei számítanak, semmi közösségtudat.

2022. szept. 11. 07:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!