Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit tegyek, ha valaki bekattan...

Mit tegyek, ha valaki bekattan a villamoson?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy régen is gyakori jelenség volt-e, vagy csak mostanában, de elég sok ember van a 4-6-os villamoson, aki magában ordítozik. Az esetek többségében ez ennyiben ki is merül, de az illető búcsúként a mellettem álló hölgyet leköpte. Nos, én egy fejjel magasabb srác voltam, mint az illető, szóval nem féltem (bár szúrófegyver bármikor lehet ezeknél az embereknél), de közben úgy voltam vele, hogy nem érdemes addig közbelépni, ameddig nem fenyegeti másnak a testi épségét. Egész egyszerűen azért, mert ki tudja, ha visszaszólok neki, és egy verekedés során (ami emiatt alakulna ki) földbedöngölöm, akkor a bíróság úgy dönt-e, hogy túlkapás történt, vagy ilyesmi. Ti mit gondoltok? Mi a helyes eljárás?

2022. aug. 31. 09:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem ott azzal fenyegettek meg, hogy kinyomják a szemem mert rajuk néztem.
2022. szept. 1. 05:28
 12/31 A kérdező kommentje:

Kedves #10-es!

"Ez a nyúl voltam mentsetek fel típusú kerdés..."

Örülök, hogy ennyire jártas vagy az emberismeretben. Semmilyen felmentésnek a szükségét nem éreztem, csak érdekelt, hogy ki mit gondol. Azért érdekes ellentmondás a válaszodban, hogy "nyúl" szóval próbálnál belehergelni egy ilyen szituációba, de azért te magad is tudod, hogy jobb egy ilyen helyzetbe nem belemenni.

2022. szept. 1. 16:31
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

sajnos sok a ontódi bunyós embi gyakori kérdésen,ellentétben a filmekben nem úgy történik hogy 20-szor beleverünk a fejében,és a mellhasba 2 milliószor bele rúgunk,tökön rúgdajuk vaslápattal stb,itt annyi történik a villamoson:

Full random embi 4-6-son beléd köt,neked megy,és max annyi történik hogy jól torkon vered és ott fullakodik a ember!

2022. szept. 2. 12:36
 14/31 anonim ***** válasza:
4-6Európa legforgalmasabb vonala, de szerintem a legnagyobb szégyene is... az a baj, hogy téged fognak elővenni, ha teszel valamit...
2022. szept. 2. 18:02
 15/31 Thunderfairy ***** válasza:
Ott helyben rögtön kell majd tudni reflexből minden szükséges dolgot. Tehát, ha nem téged piszkálnak akkor ne tegyél igy semmit.
2022. szept. 4. 11:51
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy mostani eset ami láttam:

Ügye nálunk volt ilyen "falunap",na mind1,volt egy erősen bepiászot csávó aki nem tudott visekedni,és mivel már csinálta már a cirkusz amikor oda mentem,és nem tudtam mi volt..

Na mind1,csávónk csinálta a tipik örjöngés(köpödés,pofogaztás),na s mivel ott voltak a bizti őrök,oda állt,és ott verényelte ki a csávónka,és ez csinálta 1 órán át,és már a rendőrök fogták és kiszedték néhányszor,de nem tudom mi lett a vége mert nem láttam..

Ilyen esetben mikor vannnak ilyen balhék,akkor jogilag annyit tehetsz mint a bizti őr,oda álsz és tipik "jobban teszed ha arébb állsz,mert rosszban leszünk"..

Mondjuk a őr volt 120 kiló és 180 centis :D

2022. szept. 4. 12:14
 17/31 anonim ***** válasza:
88%
Ordítozósokat eddig még nem láttam a villamoson, buszon, de olyat igen, aki nyugodtan ette a pizzát, mintha étteremben lenne, ezeknek szoktam szólni,hogy mégsem a villamoson kellene étkezni. Volt olyan is, aki elnézést kért, és eltette, más megkérdezte, miért nem szabad (jellemző, semmit nem tanítottak neki otthon!), erre mutattam a kiírást, akkor már csak hümmögött, volt olyan is, aki azt mondta, köszöni, ezt eddig nem tudta. De ilyen ok nélküli ordítóssal nem találkoztam.
2022. szept. 7. 12:03
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Visszaküldtelek volna a vidéki faludba, hogy ott oktass másokat.

2022. szept. 7. 12:57
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

17

Csak az a baj hogy vannak aki jönnek munkából,suliból stb,de hogy valaki éhes és mondjuk akarna enni,akkor minek zólsz be?

Mert gyerek a ózdi-budapest bussza,hidd el,annyi szemét van a buszon hogy rettenet..

Múlkor is 3 úriember tele dobálta a busz űditővel,kaparós sorsjegyel stbvel és mivel én egyedül voltam,és nagyon egy gizda gyerek avgyok,inkább rá hagytam,nehogy még agyonverjenk..

2022. szept. 7. 13:03
 20/31 anonim ***** válasza:

szólsz*

gyerek*

2022. szept. 7. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!