Mit tegyek, ha valaki bekattan a villamoson?
Kedves #10-es!
"Ez a nyúl voltam mentsetek fel típusú kerdés..."
Örülök, hogy ennyire jártas vagy az emberismeretben. Semmilyen felmentésnek a szükségét nem éreztem, csak érdekelt, hogy ki mit gondol. Azért érdekes ellentmondás a válaszodban, hogy "nyúl" szóval próbálnál belehergelni egy ilyen szituációba, de azért te magad is tudod, hogy jobb egy ilyen helyzetbe nem belemenni.
sajnos sok a ontódi bunyós embi gyakori kérdésen,ellentétben a filmekben nem úgy történik hogy 20-szor beleverünk a fejében,és a mellhasba 2 milliószor bele rúgunk,tökön rúgdajuk vaslápattal stb,itt annyi történik a villamoson:
Full random embi 4-6-son beléd köt,neked megy,és max annyi történik hogy jól torkon vered és ott fullakodik a ember!
Amúgy mostani eset ami láttam:
Ügye nálunk volt ilyen "falunap",na mind1,volt egy erősen bepiászot csávó aki nem tudott visekedni,és mivel már csinálta már a cirkusz amikor oda mentem,és nem tudtam mi volt..
Na mind1,csávónk csinálta a tipik örjöngés(köpödés,pofogaztás),na s mivel ott voltak a bizti őrök,oda állt,és ott verényelte ki a csávónka,és ez csinálta 1 órán át,és már a rendőrök fogták és kiszedték néhányszor,de nem tudom mi lett a vége mert nem láttam..
Ilyen esetben mikor vannnak ilyen balhék,akkor jogilag annyit tehetsz mint a bizti őr,oda álsz és tipik "jobban teszed ha arébb állsz,mert rosszban leszünk"..
Mondjuk a őr volt 120 kiló és 180 centis :D
Visszaküldtelek volna a vidéki faludba, hogy ott oktass másokat.
17
Csak az a baj hogy vannak aki jönnek munkából,suliból stb,de hogy valaki éhes és mondjuk akarna enni,akkor minek zólsz be?
Mert gyerek a ózdi-budapest bussza,hidd el,annyi szemét van a buszon hogy rettenet..
Múlkor is 3 úriember tele dobálta a busz űditővel,kaparós sorsjegyel stbvel és mivel én egyedül voltam,és nagyon egy gizda gyerek avgyok,inkább rá hagytam,nehogy még agyonverjenk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!