Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit tegyek, ha valaki bekattan...

Mit tegyek, ha valaki bekattan a villamoson?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy régen is gyakori jelenség volt-e, vagy csak mostanában, de elég sok ember van a 4-6-os villamoson, aki magában ordítozik. Az esetek többségében ez ennyiben ki is merül, de az illető búcsúként a mellettem álló hölgyet leköpte. Nos, én egy fejjel magasabb srác voltam, mint az illető, szóval nem féltem (bár szúrófegyver bármikor lehet ezeknél az embereknél), de közben úgy voltam vele, hogy nem érdemes addig közbelépni, ameddig nem fenyegeti másnak a testi épségét. Egész egyszerűen azért, mert ki tudja, ha visszaszólok neki, és egy verekedés során (ami emiatt alakulna ki) földbedöngölöm, akkor a bíróság úgy dönt-e, hogy túlkapás történt, vagy ilyesmi. Ti mit gondoltok? Mi a helyes eljárás?

2022. aug. 31. 09:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
18%
Nem baj, én szoktam szólni, legalább megtudják, hogy ezt nem illik. Aztán majd eldönti, hogy legközelebb eszik-e a buszon, vagy megvárja a következő buszt. Mi sem szállhattunk fel fagylalttal a villamosra, buszra gyerekkoromban, anyukám mindig megvárta, amíg megeszem.
2022. szept. 8. 10:25
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

21

Nem tudom,de evvel az a baj hogy éhes ember mit csináljon?

Jó,nem szabad mert egyszer megáll és kiborul.

DE most gondoljbele,haza mész,veszel közeli abc-ből egy szendót,és mész haza,és monduk rád szólnak?

Mi va ha krog a nyomra,és mindjárt megy a busza,és az a 5 perc alat betolná?

2022. szept. 8. 11:31
 23/31 anonim ***** válasza:
67%
Az van, hogyha jön az ellenőr, megbünteti 8 ezer Ft-ra. Csomagolja be, és amikor leszállt a járműről kezdje el enni. Egy kis önuralom nem árt.
2022. szept. 8. 20:58
 24/31 anonim ***** válasza:
70%

23

Nme tudom,amúgy te sose ettél távbuszon/vonaton meg ilyesmi?

Vagyis vonaton egy csepp vizet,egy morza kaját se kosoltál meg?

Vagyis ha éhes vagy,meg szomjas,akkor miért ne egyél?

És ha ilyesmiért rosszul lesz?

Vagyis ha mostan valakire rászólsz hogy ne egyen,meg ne igyon,akkor mi lesz?

Hívod a bkv ellenőreit meg ilyesmi?

Jó vicc vagy,közben hobók a piszkos lábukat teszik föl a ülésre,meg a ruhájukkal piszkolják a villit,az nem baj,de aki munkából bedob egy szendót az baj??:DD

2022. szept. 8. 21:27
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Istenem,amúgy ebbe gondolj bele:

Azon a villamoson,amire felszálsz,és láttol evő utastmennyi ember utazik?

Most kajak,mindenlyikre rászólsz?

Mint ha 200-százkor nem tetszik föl a lábukat,mintha nem jönnének építkezésről,mintha nem jönnének koszos-lupleráljos szakad ruhában,mint ha nem köpnének oda,mintha nem jönne még kiscsillió zabáló gép,akkor miért kell mindenkit piszkálni ezért?

Mert amúgy mávon is tilos enni,de mind1 :DD

2022. szept. 8. 21:30
 26/31 anonim ***** válasza:
63%
A vonaton szabad enni, ezt mindenki tudja. És aki felteszi mondjuk a vonaton, mert villamoson, buszon még nem láttam a lábát cipővel a szemközti ülésre, és ott vagyok a közelben én is, akkor bizony rászólok, és eddig mindig levették a lábukat. Ha valaki cukros, az tudja, hogy mikor kell ennie. Az bekap még ha villamoson, buszon utazik, két falatot, és rendben lesz, de nem kezd neki egy hatalmas pizzának, mert ilyet is látok gyakran. Nekem lesülne a bőr a képemről, ha pizzát kezdenék enni egy buszon.Minket még megneveltek annak idején.
2022. szept. 9. 20:25
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

26

Mondjuk alapból véve gyakorlaktban tényleg szabad enni vpnaton,de kicsit hogyis fogalmazzam:

Azért mondom hogy vicc hogy rá szólsz,mert mivel ndokolod meg?

Illik,vagy nem,de most gondolj bele abba hogy azt a sarki bolti szendót most megfogja,elharapja 2 perc alatt,és a szemetett elteszi NYILVÁN..

Na most azért tartom ilyesmit viccikének,amikor a full szutykos,szennyező,bőrrákos stb ember fölszáll akkor se mer szólni,de aki megesz egy csokit az már baj?:DD

Vagyis félre értés ne essék,nem jó dolog enni a járaton,de akkor kérdem én aki naponta lát ilyet:

Buszon megyek,és láttom hogy hátsó sor tele van aluminiumos piával,és midnen féle undorító dologgal,és nem egyszer láttam egy sárgás köpést,meg minden féle undorító dolgot,de mégis az a legnagyobb baj a budapesti embernek hogy megevett egy milkát,vagy egy szendót?:DDD

Jó vicc,mert ahol én lakok,tele van firkálva,komolyan olyan trógger stílusú buszok vannak itten..(főleg ilyen régi ikarusos buszoknál)

2022. szept. 9. 21:08
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Na most azért tartom ilyesmit viccikének,amikor a full szutykos,szennyező,bőrrákos stb ember fölszáll akkor senki se mer szólni.

Azért mondom hogy vicc hogy rá szólsz,mert mivel indokolod meg?*

2022. szept. 9. 21:10
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Kár, hogy nincsenek már kalauzok, csak ellenőrök, azokkal is ritkán lehet találkozni. Tele van a 2-es járata zsebtolvajokkal például.
2022. szept. 10. 11:25
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

De amúgy még elfeljetem:

Okés hogy ha valaki éhes,de akkor noszensz ha valaki vesz egy nagy pizzát..

Nyilván egy szelett pizzától nem fog a villamos szemétdombvá tenni..

2022. szept. 10. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!