Mit tegyek, ha valaki bekattan a villamoson?
21
Nem tudom,de evvel az a baj hogy éhes ember mit csináljon?
Jó,nem szabad mert egyszer megáll és kiborul.
DE most gondoljbele,haza mész,veszel közeli abc-ből egy szendót,és mész haza,és monduk rád szólnak?
Mi va ha krog a nyomra,és mindjárt megy a busza,és az a 5 perc alat betolná?
23
Nme tudom,amúgy te sose ettél távbuszon/vonaton meg ilyesmi?
Vagyis vonaton egy csepp vizet,egy morza kaját se kosoltál meg?
Vagyis ha éhes vagy,meg szomjas,akkor miért ne egyél?
És ha ilyesmiért rosszul lesz?
Vagyis ha mostan valakire rászólsz hogy ne egyen,meg ne igyon,akkor mi lesz?
Hívod a bkv ellenőreit meg ilyesmi?
Jó vicc vagy,közben hobók a piszkos lábukat teszik föl a ülésre,meg a ruhájukkal piszkolják a villit,az nem baj,de aki munkából bedob egy szendót az baj??:DD
Istenem,amúgy ebbe gondolj bele:
Azon a villamoson,amire felszálsz,és láttol evő utastmennyi ember utazik?
Most kajak,mindenlyikre rászólsz?
Mint ha 200-százkor nem tetszik föl a lábukat,mintha nem jönnének építkezésről,mintha nem jönnének koszos-lupleráljos szakad ruhában,mint ha nem köpnének oda,mintha nem jönne még kiscsillió zabáló gép,akkor miért kell mindenkit piszkálni ezért?
Mert amúgy mávon is tilos enni,de mind1 :DD
26
Mondjuk alapból véve gyakorlaktban tényleg szabad enni vpnaton,de kicsit hogyis fogalmazzam:
Azért mondom hogy vicc hogy rá szólsz,mert mivel ndokolod meg?
Illik,vagy nem,de most gondolj bele abba hogy azt a sarki bolti szendót most megfogja,elharapja 2 perc alatt,és a szemetett elteszi NYILVÁN..
Na most azért tartom ilyesmit viccikének,amikor a full szutykos,szennyező,bőrrákos stb ember fölszáll akkor se mer szólni,de aki megesz egy csokit az már baj?:DD
Vagyis félre értés ne essék,nem jó dolog enni a járaton,de akkor kérdem én aki naponta lát ilyet:
Buszon megyek,és láttom hogy hátsó sor tele van aluminiumos piával,és midnen féle undorító dologgal,és nem egyszer láttam egy sárgás köpést,meg minden féle undorító dolgot,de mégis az a legnagyobb baj a budapesti embernek hogy megevett egy milkát,vagy egy szendót?:DDD
Jó vicc,mert ahol én lakok,tele van firkálva,komolyan olyan trógger stílusú buszok vannak itten..(főleg ilyen régi ikarusos buszoknál)
Na most azért tartom ilyesmit viccikének,amikor a full szutykos,szennyező,bőrrákos stb ember fölszáll akkor senki se mer szólni.
Azért mondom hogy vicc hogy rá szólsz,mert mivel indokolod meg?*
De amúgy még elfeljetem:
Okés hogy ha valaki éhes,de akkor noszensz ha valaki vesz egy nagy pizzát..
Nyilván egy szelett pizzától nem fog a villamos szemétdombvá tenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!