Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Komolyan nincs ma Budapesten...

Komolyan nincs ma Budapesten nagyobb tömegközlekedési probléma, mint hogy nincs villamos a Műegyetem rakparton meg nincs sikló a Gellért-hegyen?

Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 11:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
53%

Minden temában vannak ellenkező velemenyűek. A legkomolyabb tudomanyos kutatasoknal is.

De lett egy döntes. Amit a vegen elfogad minden erintett fél . Ez törtentbittcis.

Fölösleges rugózni rajta.

2022. jan. 23. 14:55
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam, hogy mindig csak a legnagyobb problémát lehet megoldani, a többinek várnia kell a sorára.
2022. jan. 23. 15:01
 13/28 A kérdező kommentje:

"De lett egy döntes. Amit a vegen elfogad minden erintett fél."

Mármint milyen minden érintett fél? Tudomásom szerint egyelőre még maga a főváros se fogadta el ezt a döntést, nem is beszélve a budapesti lakosokról.

2022. jan. 23. 15:01
 14/28 anonim ***** válasza:
83%
Úristen, megint ellepték az oldalt a szakértőzők. Nem unjátok még? Menjetek el a Politika kategóriába, és érveljetek minden kormányzati döntés mellett azzal, hogy szakértők hozták meg a döntést. Majd jól megkapjátok a magatokét.
2022. jan. 23. 15:05
 15/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm, végre egy értelmes megnyilvánulás.

Valójában a Gellért hegyi probléma nem is létezik. Néhány sznob úgy gondolja, ha ő egy budai villában él, akkor több joga van a csendes környezethez, mint bármely pesti lakosnak.

2022. jan. 23. 15:16
 16/28 anonim ***** válasza:
69%
13. Szerinted minden egyes beruhazas előtt nepszavazas kéne? 😂😂😂
2022. jan. 23. 15:18
 17/28 anonim ***** válasza:
74%
Nezz utana, mi az a szubszidiaritás!
2022. jan. 23. 15:18
 18/28 A kérdező kommentje:

Pont hogy a szubszidiaritás követelné meg, hogy a főváros dönthessen a siklóról, és ne az állam. Szóval nem tudom mire akartál ezzel kilyukadni.

2022. jan. 23. 15:22
 19/28 A kérdező kommentje:

Nem, csak közöltem, hogy hazudozol össze-vissza. Jelenleg egyedül az ott lakók egyeztek bele a kivitelezésbe, a budapesti lakosok, akiknek napi szinten kell majd egy erdőnyiladékot bámulniuk a hegyoldalon, azok nem. Szóval EGYETLEN érintett fél egyezett bele, nem pedig az összes.

2022. jan. 23. 15:23
 20/28 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó! Így egyetlen autópalya, híd vagy mas beruházás se épülne meg!

4évente egyszer szavazhatsz, hogy polgarkent kinek adod át a döntes jogat.

Közvetett demokracia, ha érted...

2022. jan. 23. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!