Komolyan nincs ma Budapesten nagyobb tömegközlekedési probléma, mint hogy nincs villamos a Műegyetem rakparton meg nincs sikló a Gellért-hegyen?
Minden temában vannak ellenkező velemenyűek. A legkomolyabb tudomanyos kutatasoknal is.
De lett egy döntes. Amit a vegen elfogad minden erintett fél . Ez törtentbittcis.
Fölösleges rugózni rajta.
"De lett egy döntes. Amit a vegen elfogad minden erintett fél."
Mármint milyen minden érintett fél? Tudomásom szerint egyelőre még maga a főváros se fogadta el ezt a döntést, nem is beszélve a budapesti lakosokról.
Köszönöm, végre egy értelmes megnyilvánulás.
Valójában a Gellért hegyi probléma nem is létezik. Néhány sznob úgy gondolja, ha ő egy budai villában él, akkor több joga van a csendes környezethez, mint bármely pesti lakosnak.
Pont hogy a szubszidiaritás követelné meg, hogy a főváros dönthessen a siklóról, és ne az állam. Szóval nem tudom mire akartál ezzel kilyukadni.
Nem, csak közöltem, hogy hazudozol össze-vissza. Jelenleg egyedül az ott lakók egyeztek bele a kivitelezésbe, a budapesti lakosok, akiknek napi szinten kell majd egy erdőnyiladékot bámulniuk a hegyoldalon, azok nem. Szóval EGYETLEN érintett fél egyezett bele, nem pedig az összes.
Utolsó! Így egyetlen autópalya, híd vagy mas beruházás se épülne meg!
4évente egyszer szavazhatsz, hogy polgarkent kinek adod át a döntes jogat.
Közvetett demokracia, ha érted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!