Hogy jussak el Szigetszentmiklósról Halásztelekre, úgy, hogy ne több óra legyen az út?
Nincs autóm, se motorom. Oszkárt néztem, nem megy senki arrafelé. Egy céghez mennék dolgozni, de Szigetszentmiklóson olyan a tömegközlekedés, hogy még városon belül is 2 óra valahova busszal odaérni. Nem ingyen kérném, fizetnék, hogy valakivel mehessek, de annyim nincs, mint egy taxira. Légyszi valaki tippek? SOS
Köszi.
(Céges busz ebből a városból nincs odafelé)
A másik kérdésem, hogy, megy valaki miklósról Halásztelekre 2 műszakban? Legalább ne egyedül kéne menjek, ha semmi más nem marad. :(
A helyedben én fényes nappal kényelmesen lepróbálnám bringával az útvonalat. Lemérném a teljesített időt, megnézném hol vannak veszélyes pontok(bár nem tudom mitől veszélyesek) szóval egyáltalán tisztáznám önmagamban, hogy mi is az amitól annyire kell(?) félni.
Ha ez működik, akkor átnézném a bringát, elfeledném az aggódást.
Ha ez a megoldás valami miatt nem járható, akkor lehet majd egy következő kiutat keresni.
Azért mertem ezt tanácsolni, mert -anno- én is így kaptam rá a bringázásra.
Hosszú ideig hezitáltam, aztán nekifutottam.
Az a lényeg, hogy a saját tempódban, minden kényszer nélkül csináld.
Plusz még rászámolhatsz egy kis biztonsági tartalék időt, hogy ne legyen kapkodás. (kb. 10-15%-ot)
#23 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!