Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy jussak el Szigetszentmikl...

Hogy jussak el Szigetszentmiklósról Halásztelekre, úgy, hogy ne több óra legyen az út?

Figyelt kérdés

Nincs autóm, se motorom. Oszkárt néztem, nem megy senki arrafelé. Egy céghez mennék dolgozni, de Szigetszentmiklóson olyan a tömegközlekedés, hogy még városon belül is 2 óra valahova busszal odaérni. Nem ingyen kérném, fizetnék, hogy valakivel mehessek, de annyim nincs, mint egy taxira. Légyszi valaki tippek? SOS

Köszi.

(Céges busz ebből a városból nincs odafelé)

A másik kérdésem, hogy, megy valaki miklósról Halásztelekre 2 műszakban? Legalább ne egyedül kéne menjek, ha semmi más nem marad. :(

2021. nov. 16. 16:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
68%
Milyen 2órás út? Miről beszélsz? Ne idegeíts már. Meg kell nézni útvonaltervezőben, ha nem tudod, de marhaságokat ne írj. Busszal 40-50 perc legrosszabb esetben is. Vagy 38/238 busszal Lakihegy (kb 10 perc menetidő), onnan átszállsz a 690-re (5 perc a menetidő) és ennyi.
2021. nov. 16. 23:09
 22/27 A kérdező kommentje:
Azért én elég messze vagyok Lakihegytől. :D Nekem is az útvonaltervező adta ki, bármilyen fura is. Plusz ki kell sétálnhi a megállóba, ami szintén idő. Vagy szerinted kiteleportálok? :D
2021. nov. 16. 23:13
 23/27 veterán vas ***** válasza:
100%

A helyedben én fényes nappal kényelmesen lepróbálnám bringával az útvonalat. Lemérném a teljesített időt, megnézném hol vannak veszélyes pontok(bár nem tudom mitől veszélyesek) szóval egyáltalán tisztáznám önmagamban, hogy mi is az amitól annyire kell(?) félni.

Ha ez működik, akkor átnézném a bringát, elfeledném az aggódást.

Ha ez a megoldás valami miatt nem járható, akkor lehet majd egy következő kiutat keresni.

2021. nov. 17. 09:35
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem 2 órás út , hiába bizonygatod. Ha peched van, akkor is csak kb 50 perc és nem lesz mindig peched, ki fog jönni az 30 percből vagy sétával együtt 40-ből.
2021. nov. 17. 09:54
 25/27 anonim ***** válasza:
Gyalog 1,5 óra kb
2021. nov. 19. 08:10
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszi #23-as ezt ki is próbálom, úgyis itt a hétvége. Még ha lassan is megyek, nem sürget senki. :)
2021. nov. 19. 18:35
 27/27 veterán vas ***** válasza:
100%

Azért mertem ezt tanácsolni, mert -anno- én is így kaptam rá a bringázásra.

Hosszú ideig hezitáltam, aztán nekifutottam.

Az a lényeg, hogy a saját tempódban, minden kényszer nélkül csináld.

Plusz még rászámolhatsz egy kis biztonsági tartalék időt, hogy ne legyen kapkodás. (kb. 10-15%-ot)

#23 voltam

2021. nov. 20. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!