A Taksonyi Német nemzetiségi kéttannyelvű általános iskolát ismeri valaki? Minden tapasztalat érdekelne, akár privátban is. Szigetszentmiklósiak vagyunk, de az itteni sulik nem igazán jók, viszont a taksonyiról nem hallottam semmit.
Dunaharasztiak voltunk, én harasztira jártam suliba.
Több volt gimis osztálytársam is oda járt, nem panaszkodtak a sulira egyáltalán.
Állitolag annyi, hogy nagyon klikkesedős társaság jár oda és az ottani gyerekek nézik azt is, hogy kinek mije van.
Harasztin a Hunyadit, ahova én jártam, azt is érdemes megnézni :)
Köszönöm a választ!
(Dunaharasztiban nem gondolkodtunk eddig. Harasztiban a Hunyadi iskola közel van a HÉV megállóhoz?)
Igen, az alsó tagozat 10-15 perc séta (fő úton van)
A felső tagozat 5-10 perc (Földváry utca)
Egyes voltam :)
Miklóson a Kardosba tartoznánk, de idén 2 osztálynyi gyerekkel van több a körzetben. 2-vel kevesebb terem van, ahány gyerek... Vagyis nagy létszámú kb 30 fős osztályokkal kell számolni, ezt lehetőleg kerülném.
Na meg szeretném, ha nyelvet tanulna minél előbb, és a miklósi iskolákban csak 4 osztálytól kezdik. Ezért merült fel a német nemzetiségi suli Taksonyban.
Mindenhol rengeteg gyerek lesz az idén. Az én gyerekeim nem odajárnak, de a nagy évfolyamában 7 osztály van. A nyelvtanulást mi megoldjuk iskolán kívül, ovis koruktól járnak órára.
Én átgondolnám a taksonyi iskolát. Ha arra van dolgod minden reggel, akkor ok, de reggel-délután hurcolni a gyereket a dugóban az szörnyű szerintem. Én végigjártam a nagyobbnál az összes szülőit itt helyben és az alapján döntöttünk, hogy melyik iskolát próbáljuk meg. A tanítókat meg mindenképp meg kell ismerni, anélkül ne dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!