Hogyan tanítják alsóban az idegen nyelvet kétnyelvű vagy nemzetiségi suliban?
Figyelt kérdés
Milyen módszerekkel feladatokkal? Hogy kérdezik ki a szavakat? Van pl. szódoga?2018. okt. 10. 08:56
1/2 anonim válasza:
Szia!Az èn lányom harmadikos.Angol ,tesi ,rajz ,technika van angol nyelven elsőtől.Angolt játèkosan tanulták,versekkel,ènekekkel.Harmadikban van már helyesirás,szótàr füzet.Minden hèten van egy lektori óra,ahol anyanyelvű tanár van velük,aki egy kukkot sem ért magyarul.
2/2 anonim válasza:
Ugyanúgy mint az óvodában a magyar nyelvet
Mondókákat, színezést hasonló módszereket alkalmaztak mint a magyar nyelv oktatásával a későbbiekben természetesen volt szó dolgozat is
De pl. a könyveikben magyar szó nem volt,hanem volt rendesen német olvasókönyvünk
És munkafüzetünk is
De én már az óvodában is németet tanultam vagy
Vegyesen tanultunk magyar és német verseket is
Bocsi a tagolásért diktáló programmal vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!