Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy jussak el Szigetszentmikl...

Hogy jussak el Szigetszentmiklósról Halásztelekre, úgy, hogy ne több óra legyen az út?

Figyelt kérdés

Nincs autóm, se motorom. Oszkárt néztem, nem megy senki arrafelé. Egy céghez mennék dolgozni, de Szigetszentmiklóson olyan a tömegközlekedés, hogy még városon belül is 2 óra valahova busszal odaérni. Nem ingyen kérném, fizetnék, hogy valakivel mehessek, de annyim nincs, mint egy taxira. Légyszi valaki tippek? SOS

Köszi.

(Céges busz ebből a városból nincs odafelé)

A másik kérdésem, hogy, megy valaki miklósról Halásztelekre 2 műszakban? Legalább ne egyedül kéne menjek, ha semmi más nem marad. :(

2021. nov. 16. 16:54
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Jó, egy kicsit a buszok késésére is rászámoltam, sajnos nem másodpercre pontosan jönnek.

A google mapset használtam, ezt a menetrendes oldalt nem ismertem, de köszi.

A bicikli útvonalat nem is néztem, nekem busszal sokkal többnek tűnt 7 km-nél.

2021. nov. 16. 18:37
 12/27 veterán vas ***** válasza:
100%

Kérdező!

Azt írod bringád van.

Ha már megvan, valószínű használod is.

Komolyan mondod, hogy 7100 méter aszfaltozott út "leküzdése" gondot okoz? :O

2021. nov. 16. 18:44
 13/27 A kérdező kommentje:
Van, de ott áll a kamrában. évek óta nem nyúltam hozzá. :/
2021. nov. 16. 18:52
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Én sem sokszor nyúltam az én bringámhoz, mielőtt elkezdtem bringával járni. Jó, évente egy vagy két alkalommal elmentünk bringázni valahová, de rendszeresen semmi. Aztán elővettem, használtam.
2021. nov. 16. 18:55
 15/27 A kérdező kommentje:
Nálam is ez lesz szerintem. Maximum keverem a buszt meg a bringát, majd kitapasztalom, hogy mi lesz a legjobb. Csak a félelemmel nem tudok mit kezdeni, amit éjjel, egyedül az utcán érzek.
2021. nov. 16. 18:58
 16/27 anonim ***** válasza:

15: valami rossz tapasztalat? Vagy miért félsz sötétben?

Szakemberrel beszéltél már erről?

2021. nov. 16. 19:06
 17/27 A kérdező kommentje:

Jóval gyengébb vagyok, mint az átlagember, lényegében egy ötödikes már meg tudna verni. Nem szeretnék éjjel az indiai-magyar réteggel összefutni, de senki mással sem, mert félek egyedül. Az lenne a legjobb, hogyha egy ott dolgozóval mehetnék, akár csak annyira, hogy egymás mellett ülünk a buszon és beszélgetünk.

Hát munkanélküli vagyok, szóval szakember nem opció, nincs most erre miből. Mondjuk ha lesz, akkor is másra fog kelleni a pénz.

2021. nov. 16. 19:11
 18/27 anonim ***** válasza:
Szerintem annál lustábbak az ómigránsaink, hogy éjjel császkáljanak az utcán... VAgy nem ez a tapasztalatod ott SzSztM-on?
2021. nov. 16. 19:15
 19/27 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem. Bandákban mennek éjjel, mert tudod a buli, buli, szombat este... A gond, hogy nem csak hétvégén, hétköznap is. Ezen kívül vannak a hajléktalanok is, főleg gyártelep környékén, ahol le kéne szálljak, ha hévvel mennék. Az a szeméttelep, amit oda csináltak, undorító. Lehet google mapsban meg tudjátok nézni, nem tudom, még nappal sem szívesen járok arra, maximum orvoshoz.

Egy szóval, van sajnos alapja a félelmemnek. 2 emberbe már nem nagyon kötnek bele, de egybe simán. Múltkor a héven belefutottam egy balhéba, de szerensére nem velem balhéztak és nem is lett tetlegesség a vége, csak szájkarate.

2021. nov. 16. 19:27
 20/27 A kérdező kommentje:

szerencsére*

tettlegesség*

Mindig elfelejtem ellenőrizni, mielőtt elküldöm.

2021. nov. 16. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!