Hogy jussak el Szigetszentmiklósról Halásztelekre, úgy, hogy ne több óra legyen az út?
Nincs autóm, se motorom. Oszkárt néztem, nem megy senki arrafelé. Egy céghez mennék dolgozni, de Szigetszentmiklóson olyan a tömegközlekedés, hogy még városon belül is 2 óra valahova busszal odaérni. Nem ingyen kérném, fizetnék, hogy valakivel mehessek, de annyim nincs, mint egy taxira. Légyszi valaki tippek? SOS
Köszi.
(Céges busz ebből a városból nincs odafelé)
A másik kérdésem, hogy, megy valaki miklósról Halásztelekre 2 műszakban? Legalább ne egyedül kéne menjek, ha semmi más nem marad. :(
Jó, egy kicsit a buszok késésére is rászámoltam, sajnos nem másodpercre pontosan jönnek.
A google mapset használtam, ezt a menetrendes oldalt nem ismertem, de köszi.
A bicikli útvonalat nem is néztem, nekem busszal sokkal többnek tűnt 7 km-nél.
Kérdező!
Azt írod bringád van.
Ha már megvan, valószínű használod is.
Komolyan mondod, hogy 7100 méter aszfaltozott út "leküzdése" gondot okoz? :O
15: valami rossz tapasztalat? Vagy miért félsz sötétben?
Szakemberrel beszéltél már erről?
Jóval gyengébb vagyok, mint az átlagember, lényegében egy ötödikes már meg tudna verni. Nem szeretnék éjjel az indiai-magyar réteggel összefutni, de senki mással sem, mert félek egyedül. Az lenne a legjobb, hogyha egy ott dolgozóval mehetnék, akár csak annyira, hogy egymás mellett ülünk a buszon és beszélgetünk.
Hát munkanélküli vagyok, szóval szakember nem opció, nincs most erre miből. Mondjuk ha lesz, akkor is másra fog kelleni a pénz.
Egyáltalán nem. Bandákban mennek éjjel, mert tudod a buli, buli, szombat este... A gond, hogy nem csak hétvégén, hétköznap is. Ezen kívül vannak a hajléktalanok is, főleg gyártelep környékén, ahol le kéne szálljak, ha hévvel mennék. Az a szeméttelep, amit oda csináltak, undorító. Lehet google mapsban meg tudjátok nézni, nem tudom, még nappal sem szívesen járok arra, maximum orvoshoz.
Egy szóval, van sajnos alapja a félelmemnek. 2 emberbe már nem nagyon kötnek bele, de egybe simán. Múltkor a héven belefutottam egy balhéba, de szerensére nem velem balhéztak és nem is lett tetlegesség a vége, csak szájkarate.
szerencsére*
tettlegesség*
Mindig elfelejtem ellenőrizni, mielőtt elküldöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!