Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy jussak el Szigetszentmikl...

Hogy jussak el Szigetszentmiklósról Halásztelekre, úgy, hogy ne több óra legyen az út?

Figyelt kérdés

Nincs autóm, se motorom. Oszkárt néztem, nem megy senki arrafelé. Egy céghez mennék dolgozni, de Szigetszentmiklóson olyan a tömegközlekedés, hogy még városon belül is 2 óra valahova busszal odaérni. Nem ingyen kérném, fizetnék, hogy valakivel mehessek, de annyim nincs, mint egy taxira. Légyszi valaki tippek? SOS

Köszi.

(Céges busz ebből a városból nincs odafelé)

A másik kérdésem, hogy, megy valaki miklósról Halásztelekre 2 műszakban? Legalább ne egyedül kéne menjek, ha semmi más nem marad. :(

2021. nov. 16. 16:54
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
97%
25 perc bringával! ;)
2021. nov. 16. 17:12
 2/27 anonim ***** válasza:
97%

Konkrétan honnan hová...??

Nem mindegy, hogy Szigetszentmiklósi első körforgalomtól (Massányi K. utca) kell a halásztelki Aldihoz jönnöd (ez kb 5-8 perc bicajjal), vagy mindkét település legtávolabbi végéből - -be....

2021. nov. 16. 17:56
 3/27 anonim ***** válasza:
97%
... még folytatom az előzőt.... Szerintem még gyalog sincs két óra, nemhogy busszal...
2021. nov. 16. 17:57
 4/27 A kérdező kommentje:

Jó, igazatok van, nem voltam elég konkrét. Szsztm városházától Halásztelek Kisgyár utcáig.

Lehet nem 2 óra az út, hanem 1.5 óra, de annyi tuti. Beleszámoltam azt is, amíg kisétálok a buszmegállóig, nem csak a busz útját. Így jött ki, de szerintem 2 óra is megvan. Mindegy, ezen a fél órán ne vesszünk össze.

2021. nov. 16. 18:07
 5/27 A kérdező kommentje:

Bringám van, de buszozni muszáj, a 2 hely nagyon messze van egyméstól. (plusz nem is sportolok, de ez már min degy)

Szerintetek hol érdemes olyan embert keresni, akihez csatlakozhatok? Lehet busz, autó, akármi. Utóbbiért fizetnék is egy keveset. Nagyon félek éjjel a sötétben, de a munka meg kell, nincs kifogás.

2021. nov. 16. 18:10
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

[link]

35 és 51 perc közötti időtartamot ír, kora reggeli időpontban....

2021. nov. 16. 18:14
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

7 km már "messze" van...???

Én meló után letekerek 30-35 km-t, kora tavasztól késő őszig szinte minden nap.... 62 éves nő vagyok!

2021. nov. 16. 18:16
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
7.1 km bringával,úgy hogy csak egy s.zar kereszteződés van benne. Ez 25 perc úgy hogy nem vagy edzett. Én napi szinten 9 km-re megyek úgy, hogy nagyon figyelek, hogy ne izzadjak meg, nehéz agyváltós bringával (17+ kg), és sokkal több kereszteződés van benne, így fél óra egy irány.
2021. nov. 16. 18:19
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

#8: és ráadásul a Massányi végig príma bicikliút!

Én szoktam arrafelé edzéskört menni, nem gondolnám, hogy borzasztó kereszteződés van... A körforgalomnál gondolod?

2021. nov. 16. 18:22
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Te miféle keresőt használtál? Tény, hogy át kell szállni egyszer, de így is fél órán belül el tudsz jutni a két pont között busszal. A menetrendek.hu a barátod.
2021. nov. 16. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!