Mi a véleményetek a Volánbusz Zrt. Mercedes-Benz eCitaro autóbuszairól?
Kinek mennyire nyerte el a tetszését?
Szerintem a dízelüzemű MB FutureBus sokkal modernebb, dizájnosabb kinézetű, arra lehetett volna alapozni az egészet...
Kíváncsi leszek, hogy ez is a török Conecto minőséget fogja majd hozni, vagy talán még a régi, 2012-2013-as Citaro C2 széria minősége lesz rá jellemző?
#17! Ez nem igaz! Lassan elérik a 60%-ban magyar hozzáadott értéket. De belsős infó, hogy elkezdtek kifejleszteni egy magyar hajtásláncot is, hogy még hazaibb busz lehessen, illetve tervezés alatt van már a csuklós is...
Akinek nem fontos a hazai buszipar, buszok exportálása külföldre, ezáltal a Forint gyors erősítése, az húzzon el a nem tudom hova!
#19! Vannak ám bajok a C2-kkel is, nem csoda, hogy jövőre MAN-ek váltják őket... Bár a kedvenc buszaim egyike, tény, hogy a Conecto türk roncsok fel sem érnek hozzájuk...
,,Nem csoda, hogy jövőre MAN-ek váltják őket”
Ilyen ez a 10 éves szerződés. :)
"Ilyen ez a 10 éves szerződés. :)"
Aha, és szerinted miért csak 10 évet szántak? Mert annyit bírnak el maximum! Hogy ne szégyenüljön meg a Daimler, ne legyen rossz híre, inkább gyorsan eltüntetik innen a leharcolt buszokat.
Az persze tény, hogy ezt inkább a Conecto-kkal kellene megtenni.
Összeesküvés elméleteket ne ide.
Én meg nem láttam olyat, hogy 10 évnél hosszabb időtartamra bérelnének buszokat. No meg hülyék lennének nem élni az új buszok lehetőségével.
Pedig ez van a háttérben.
Mert nem is bírnak többet, mint 10 év.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!