Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Felénk van egy buszsofőr aki...

Felénk van egy buszsofőr aki folyton nyomkodja a pedált, előre-hátra billeg mindenki, egész úton így megy. Nem ér le a lába szerintetek?

Figyelt kérdés
ma 08:42
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
Ez menjen át a humorba!
ma 09:13
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Szórakozik...viharos tengeren hánykódó hajót játszik...
ma 09:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Sajnos nem humor egyáltalán!

Nem egytől hallottam hátul hogy már hányingere van ettől a mozgástól.

Olyannak tudnám leírni, mintha vezetés közben csak néha érne le a lába, akkor lenyomja.

ma 13:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és nemcsak 1×2x csinálja. Évek óta így megy, már megtanultam melyik jaratokon van ez a tapló, vele nem megyek.
ma 13:35
 5/7 BeefEater ***** válasza:
Tényleg vannak ilyen idióták, hogy a járműnek vagy gyorsulnia, vagy lassulnia kell, az egyenletes sebesség elfogadhatatlan. Én taxisofőrrel találkoztam ilyennel.
ma 13:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, valahogy folyamatosan sose nyomja, csak le meg felengedi a pedált. Lehet így tanulta.
ma 15:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Unatkozik, en is autoval vagyok uton egesz nap es fel szoktam dobni a dolgokat neha.

Amikkel jatszom, padlogaz, majd murvan padlofek, hogy abs bekapcsoljon. Ki szoktam venni uresbe falukba, ha valaki nem szimpatikus rapumpalok neki parszor a gazra a dizelnek, eleg zajos.

Kanyarban megkapartatom az egyest indulasnal 4 ezerig. Indokolatlanul nagy gazt adok, ettol emberek megijednek, majd mire odaneznek, mar lehuzom kettesbe. Szoktam korozgetni korbe, valaki elott elmegyek 3x, o is csak nez, nem erti mi tortenik. Ezekkel szoktam jatszani en.

ma 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!