Én csak érdeklődöm, hogy csuklós autóbusz vezetéséhez milyen gépjármű kategória kell?
Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem mivel egyik haverom csuklós autóbuszt szeretne vezetni, de csak a C D vizsgái vannak meg. DE erősíti hogy a Volánbusznál felvették csuklós autóbuszra a D kategória elég.Milyen kategóriával vezethető a csuklós autóbusz?ma 13:41
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket, de abba nem szerepel a csuklós autóbusz. Nekem nincs jogosítványom sem, igazán ezért kérdeztem itt.Sajnos nem lettem okosabb!
ma 16:13
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tehát akkor igaza van, hogy sima D kategóriával vezethető a csuklós autóbusz is. Én nem értek ehhez, azért kérdeztem.
ma 20:06
5/5 anonim válasza:
A csuklós busz nem pótkocsis busz.
Sima D kell hozzá.
Az persze lehet, hogy az adott cég külön típusvizsgát vár el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!